Én av følgende feil oppstår når du forsøker å installere eller starte et Creative Cloud-program:

Feil under installering av program

Windows-oppdateringer fra Microsoft som kreves for å installere dette produktet er ikke tilgjengelig på denne datamaskinen. Installer påkrevde oppdateringer og prøv igjen.

Feil ved oppstart av program

Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å fikse problemet.

dll-feil

Løsning

Manglende dll api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll er installert med en Windows-oppdatering. Du løser dette problemet ved å laste ned og installere Oppdatering for Universal C Runtime i Windows fra Microsoft.

Merk:

For å installere denne oppdateringen må du ha installert følgende operativsystemoppdateringer på systemet ditt.