Entreprise-brukere kan ikke logge på Adobe-apper på MacOS versjon 10.12 eller nyere

Problem

Hvis du logger på en Adobe-app som en Enterprise-bruker, mislykkes påloggingen eller den fullføres ikke.

Dette problemet oppstår hvis bedriftens legitimasjon er lagret i nøkkelringen på MacOS for en annen server (for eksempel nettverksdelingsserver) på datamaskinen.

Løsning

Slett Enterprise-relaterte nøkkelringelementer for andre servere på samme domene (for eksempel en nettverksdelingsserver) og start datamaskinen på nytt.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet