Hvis du logger på en Adobe-app som en Enterprise-bruker, mislykkes påloggingen eller den fullføres ikke.

Dette problemet oppstår hvis bedriftens legitimasjon er lagret i nøkkelringen på MacOS for en annen server (for eksempel nettverksdelingsserver) på datamaskinen.

Løsning

Slett Enterprise-relaterte nøkkelringelementer for andre servere på samme domene (for eksempel en nettverksdelingsserver) og start datamaskinen på nytt.