Problem

Hvis nettverket ditt krever NTLM-godkjenning, og du bruker en macOS-datamaskin, vises følgende dialogboks når du starter en Adobe-app. Du vil ikke kunne bruke appen.

Kan ikke bekrefte abonnementet

Løsning

  1. Logg på Creative Cloud-skrivebords appen.

  2. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Se etter appoppdateringer.

    Se etter oppdateringer i CCDA
  3. Start appen på nytt.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet