Når du installerer et Adobe-produkt på Windows Server, kan du ikke velge alternativer i vinduet Installasjonsalternativer.

Kan ikke velge alternativer
Kan ikke velge alternativer for språk og steder

Løsning

Du løser dette problemet ved å deaktivere alternativet IE Utvidet sikkerhetskonfigurasjon.

1. Gå til Start > Serverbehandling.

2. I dialogboksen Serverbehandling velger du Lokal server.

3. Klikk på IE Utvidet sikkerhetskonfigurasjon under Egenskaper.

4. Slå den av for Administratorer eller Brukere i henhold til brukerkontoen din.

5. Installer produktet.