Systemkrav for å installere Adobe-applikasjoner

Minimumskravene til operativsystemet varierer for de ulike Adobe-applikasjonene. Se følgende sider hvis du vil ha den komplette listen over systemkravene for Adobe-applikasjonen:

Tilgjengelige språk

Du kan laste ned og installere Adobe-applikasjoner på et hvilket som helst av de språkene som produktet er tilgjengelig på. Til forskjell fra tradisjonell programvare, der alle komponentene er på samme språk, kan du velge mellom flere språk for hvert produkt. Du kan altså ha ulike språkversjoner av hvert produkt, avhengig av hvilke behov du har. Se produktkoblingene under systemkravene for å få en komplett språkliste for hver Adobe-applikasjon.

Systemkrav for å kjøre installasjonsprogrammer for Adobe

OS-kompatibilitet

• Microsoft Windows 7 eller nyere
  • Mac OS X versjon 10.9 eller nyere

Anbefalte nettleserversjoner

Mac OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10
  • Safari 7.x eller nyere
  • Internet Explorer 11
  • Internet Explorer 11
  • Internet Explorer 11
  • Google Chrome
  • Google Chrome
  • Google Chrome
  • Google Chrome
  • Firefox 4 eller nyere
  • Firefox 4 eller nyere
  • Firefox 4 eller nyere
  • Firefox 4 eller nyere

Andre krav

• 100 MB ledig plass på harddisken for å laste installasjonsprogrammet.
  • Kan ikke installere på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver på Mac.