Systemkrav | November 2018-versjonen (14.0) av InDesign CC Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor (dual-core og raskere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-biters) eller Windows Server 2016.*
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,6 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (størrelsen på det virtuelle minnet (sidevekslingsfilen) må økes med 2 GB for hver forekomst av InDesign Server)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

* Støttes ikke på Windows Server 2012.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X Server, v10.12 og v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,8 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjonen (kan ikke installeres på UFS-, ZFS-, HFS- eller APFS-formaterte volum eller partisjoner som skiller mellom små/store bokstaver)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Systemkrav | mars 2018-versjonen (13.1) av InDesign CC Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor (dual-core og raskere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-biters), Windows Server 2012 R2 (64-biters) og Windows Server 2016.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,6 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (størrelsen på det virtuelle minnet (sidevekslingsfilen) må økes med 2 GB for hver forekomst av InDesign Server)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X Server v10.11, v10.12 og v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,8 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjonen (kan ikke installeres på UFS-, ZFS-, HFS- eller APFS-formaterte volum eller partisjoner som skiller mellom små/store bokstaver)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Systemkrav | november 2017-versjonen (13.0) av InDesign CC Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor (dual-core og raskere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-biters), Windows Server 2012 R2 (64-biters) og Windows Server 2016.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,6 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (størrelsen på det virtuelle minnet (sidevekslingsfilen) må økes med 2 GB for hver forekomst av InDesign Server)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X Server v10.11, v10.12 og v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,8 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjonen (kan ikke installeres på UFS-, ZFS-, HFS- eller APFS-formaterte volum eller partisjoner som skiller mellom små/store bokstaver)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Systemkrav for InDesign CC 2017 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor (dual-core og raskere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-biters) eller Windows Server 2012 R2 (64-biters)
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,6 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (størrelsen på det virtuelle minnet (sidevekslingsfilen) må økes med 2 GB for hver forekomst av InDesign Server)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X Server v10.10, v10.11, v10.12
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,8 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjonen (kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterte volum eller partisjoner som skiller mellom små/store bokstaver)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Systemkrav for InDesign CC 2015 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor (dual-core og raskere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-biters) eller Windows Server 2012 R2 (64-biters)
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,6 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (størrelsen på det virtuelle minnet (sidevekslingsfilen) må økes med 2 GB for hver forekomst av InDesign Server)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X Server v10.10
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,8 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjonen (kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterte volum eller partisjoner som skiller mellom små/store bokstaver)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Systemkrav for InDesign CC 2014 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor (dual-core og raskere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-biters) eller Windows Server 2012 R2 (64-biters)
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,6 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (størrelsen på det virtuelle minnet (sidevekslingsfilen) må økes med 2 GB for hver forekomst av InDesign Server)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X Server v10.9
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales); 2-8 GB per ekstra tilfelle
  • 1,8 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjonen (kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterte volum eller partisjoner som skiller mellom små/store bokstaver)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • Programvaren Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer.

Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.

Systemkrav for InDesign CC Server

Du finner systemkravene på Adobes nettsted, på http://www.adobe.com/products/indesignserver/systemreqs/.

Systemkrav for InDesign CS6 Server

Windows

• Intel® Pentium®- eller AMD Athlon® 64-prosessor (tokjerners og høyere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-biters)
  • 2 GB RAM, 750 MB per ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (størrelsen på det virtuelle minnet i Windows® (sidevekslingsfilen) må økes med 2 GB for hver forekomst av InDesign Server)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X Server v10.6.8 eller Mac OS X v10.7 (inkludert v10.7 Server)
  • 2 GB RAM, 750 MB per ekstra forekomst
  • 1,8 GB ledig harddiskplass, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterte volum eller partisjoner som skiller mellom små/store bokstaver)
  • Skjerm med oppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Elektroniske tjenester er tilgjengelig for brukere over 13 år. Du må godta ytterligere bruksvilkår og Adobes personvernerklæring for Internett. Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

Systemkrav for InDesign CS5.5 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows Server® 2003 med Service Pack 2 (32- eller 64-biters versjon), Windows Server 2008 (32- eller 64-biters versjon) eller Windows 2008 Server R2
  • 2 GB RAM + 256 MB per ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig harddiskplass for installasjon, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (størrelsen på det virtuelle minnet (sidevekslingsfilen) må økes med 2 GB for hver forekomst av InDesign Server)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Adobe Flash® Player 10-programvare kreves for å eksportere SWF-filer

Mac OS

• Intel®-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X Server v10.5.7 eller 10.6.5 (10.6.5 er minstekrav for Snow Leopard)
  • 2 GB RAM + 256 MB per ekstra forekomst
  • 1,8 GB ledig harddiskplass, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterte volum eller partisjoner som skiller mellom små/store bokstaver)
  • Skjerm med oppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Adobe Flash® Player 10-programvare kreves for å eksportere SWF-filer

Systemkrav for InDesign CS5 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows Server® 2003 med Service Pack 2 (32- eller 64-biters versjon), Windows Server 2008 (32- eller 64-biters versjon) eller Windows Server 2008 R2
  • 2 GB RAM + 256 MB per ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig harddiskplass, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (størrelsen på sidevekslingsfilen til det virtuelle Windows®-minnet må økes med 2 GB for hver forekomst av Adobe® InDesign® Server)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for nettbaserte tjenester*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X Server v10.5.7 eller 10.6.5 (10.6.5 er minstekrav for Snow Leopard)
  • 2 GB RAM + 256 MB per ekstra forekomst
  • 1,8 GB ledig harddiskplass, i tillegg til ekstra harddiskplass under installasjon (kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterte volum eller partisjoner som skiller mellom små/store bokstaver)
  • Skjerm med oppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for nettbaserte tjenester*

*Det kan hende at produktet gir deg tilgang til visse nettbaserte funksjoner som utvider funksjonaliteten til programmet. Disse funksjonene kan inkludere Adobe CS Live-tjenester på Internett ("Internett-tjenester"), og krever en Internett-forbindelse med høy hastighet. Internett-tjenester og enkelte tilhørende funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle land, på alle språk eller i alle valutaer, og de kan avvikles eller endres helt eller delvis uten varsel. Bruk av de nettbaserte tjenestene er underlagt separate bruksbetingelser samt retningslinjer for personvern på nettet. Tilgang til enkelte av disse tjenestene krever av og til brukerregistrering. Enkelte nettbaserte tjenester, inkludert tjenester som i utgangspunktet tilbys gratis, kan bli pålagt ytterligere avgifter og kreve et eget abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon og lese de relevante bruksvilkårene og personvernerklæringen for Internett, går du til www.adobe.com/no.