Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Fra november 2015 utvikler Adobe ikke lenger aktivt Edge Animate, og ingen av de tidligere versjonene kan installeres fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. For instruksjoner, se Hvorfor har Adobe sluttet å utvikle appen min?.

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsproblemer, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Edge Animate og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-planen. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og bli kjent med Adobes abonnementsvilkår.

Vanlige oppgaver

Edge Animate støtter PNG-, GIF-, JPG- og SVG-bilder. Se denne beste praksis for grafikk-veiledningen for å fastslå når du skal bruke hvert format.

Kom i gang med å lage din første animasjon med dette videoopplæringsprogrammet. Finn ut hvordan du bygger et webbanner ved å bruke referansevideobilder i dette opplæringsprogrammet.

Finn ut hvordan du legger til ditt animerte innhold til en Muse-nettside eller en Dreamweaver-side.

Ja. Finn ut hvordan i Legg til video til animasjoner.

Les Vanlige spørsmål om Edge Animate for nyttig informasjon om å bruke produktet. Lær om typer animert innhold som du kan skape, typer grafikk du kan importere og eksportere, og mye mer.

Fellesskap

Populære, relaterte fora