Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Edge Animate?

Fra november 2015 utvikler ikke Adobe lenger Edge Animate aktivt. Men du kan fortsatt installere en tidligere versjon fra Creative Clouds skrivebordsapp. For instruksjoner, se Hvorfor har Adobe sluttet å utvikle appen min?.

Hvorfor lar ikke Animate Edge seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Edge Animate på en annen datamaskin?

Du kan installere Edge Animate og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Vanlige oppgaver

Hvilke grafikkformat støtter Edge Animate?

Edge Animate støtter PNG-, GIF-, JPG- og SVG-bilder. Se denne beste praksis for grafikk-veiledningen for å fastslå når du skal bruke hvert format.

Hvordan lager jeg en animasjon?

Kom i gang med å lage din første animasjon med dette videoopplæringsprogrammet. Finn ut hvordan du bygger et webbanner ved å bruke referansevideobilder i dette opplæringsprogrammet.

Hvordan legger jeg til animasjon til en nettside?

Finn ut hvordan du legger til ditt animerte innhold til en Muse-nettside eller en Dreamweaver-side.

Kan jeg legge til video på en animasjon?

Ja. Finn ut hvordan i Legg til video til animasjoner.

Hvor finner jeg mer informasjon om Edge Animate?

Les Vanlige spørsmål om Edge Animate for nyttig informasjon om å bruke produktet. Lær om typer animert innhold som du kan skape, typer grafikk du kan importere og eksportere, og mye mer.