Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Fuse?

Du kan laste ned Fuse fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Hvorfor lar ikke Fuse seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Fuse?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Fuse på en annen datamaskin?

Du kan installere Fuse og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og gjøre deg kjent med abonnementsvilkårene til Adobe.

Grunnleggende

Hva er systemkrav?

Fuse krever 4 GB RAM og 5,5 GB tilgjengelig harddiskplass. Det kjører på Windows 7 eller nyere og Mac OS X v10.8 og nyere. Få en komplette liste over systemkrav.

Hvor mye koster Fuse?

Fuse er gratis i betaperioden. Finn ut mer i Vanlige spørsmål om Fuse.

Hvordan lager jeg en 3D-modell?

Gå gjennom disse trinnvise instruksjonene for å lage din første 3D-karakter. Du kan også få informasjon om den grunnleggende arbeidsflyten i denne introduksjonsartikkelen.

Hjelp meg med å orientere meg om appen.

Få en oversikt over arbeidsområdet og finn ut hvordan du justerer brukergrensesnittet og innstillinger.

Hvor kan jeg finne ut mer om betydningen til begrepene som brukes i grensesnittet?

Hvis digitalt 3D-innhold er nytt for deg, sjekk ut vår visuelle ordbok for 3D-begrep.

Tilpass

Kan jeg lage tilpasset innhold?

Ja. Du må først laste ned Content Creator-pakken for å lage tilpasset innhold. Velg Fil > Last ned Content Creator-pakke. Finn ut mer om å lage tilpasset innhold.

Kan jeg importere innhold jeg lagde i en annen app?

Ja. Finn ut hvordan du importerer tilpasset innhold , inkludert stoffer, karakterer, klær og hår.

Hvordan lager jeg en tilpasset kropp?

For å lage en tilpasset kropp skulpterer du over en basiskarakter i din digitale skulpteringsprogramvare og importerer deretter innholdet til Fuse. Finn ut hvordan du lager en tilpasset kropp.

Hvordan tilpasser jeg klær eller hår?

For å lage tilpassede klær eller hår starter du med en basiskarakter og lager deretter en tilpasset skulptur i din digitale skulpteringsprogramvare. Se Lag tilpassede klær eller Lag tilpasset hår

Jobb med andre apper.

Kan jeg eksportere modellen til Mixamo eller Photoshop?

Ja. Finn ut hvordan du eksporterer innhold fra Fuse for å jobbe med det i et annet program.

Merk: Viktig varsel for Mixamo-kunder.
Vi kommer til å trekke tilbake funksjoner og tjenester på dette nettstedet. Finn ut hvordan dette berøre deg. Gå til http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Hvordan inkluderer jeg Fuse-karakteren min i en bildesammensetning?

Finn ut hvordan du lager realistiske bildesammensetninger i Photoshop med 3D-karakterer.

Hvordan animerer jeg karakteren?

Bruk Creative Cloud 3D-animeringstjeneste (forhåndsvisning) i Photoshop for å animere 3D-karakterer du lager i Fuse.

Hvordan kan jeg kjøpe Mixamo-animeringstjenester for bruk med Fuse?

Under betaperioden er Mixamo-tjenestene gratis å bruke for alle brukere som har en Adobe ID. Bare logg på Mixamo-butikken med Adobe-ID-en. Finn ut mer i Vanlige spørsmål om Fuse.

Merk: Viktig varsel for Mixamo-kunder.
Vi kommer til å trekke tilbake funksjoner og tjenester på dette nettstedet. Finn ut hvordan dette berøre deg. Gå til http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Hvordan bruker jeg Mixamo-animeringstjenester?

Finn informasjon om Mixamo, inkludert opplæringsprogrammer, feilsøkingsinformasjon og koblinger til Mixamo-fora.

Merk: Viktig varsel for Mixamo-kunder.
Vi kommer til å trekke tilbake funksjoner og tjenester på dette nettstedet. Finn ut hvordan dette berøre deg. Gå til http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Fellesskap

Bli med i samtalen.