Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer SpeedGrade?

Du kan laste ned SpeedGrade fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For mer informasjon, blant annet om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-programmer.

Hvorfor lar ikke SpeedGrade seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av SpeedGrade?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere SpeedGrade på en annen datamaskin?

Du kan installere SpeedGrade og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Vanlige spørsmål

Hva er SpeedGrade?

SpeedGrade er en fargegraderingsapp for digitale videoprosjekter. Lær mer i denne korte introduksjonvideoen.

Hvorfor virker ikke Direct Link?

Direct Link, den integrerte rediger og grader-arbeidsflyten mellom Premiere Pro og SpeedGrade, virker ikke med den nyeste versjonen av Premiere Pro. Se Direct Link-arbeidsflyt mellom Premiere Pro og SpeedGrade.

Hvordan arbeider jeg med øyeblikksbilder?

Finn ut hvordan du bruker Øyeblikksbildevisning og øyeblikksnettleser, inkludert hvordan man slår av øyeblikksbilder og hvor man får tilgang til filene.

Hvordan får jeg tilgang til Hjelp hvis datamaskinen min er offline?

Du kan laste ned en hjelpe-PDF slik at du får tilgang til informasjon, selv når du jobber offline.