I dag er det kritisk viktig å holde seg oppdatert med de nyeste sikkerhetsprogramutvidelsene. Det viktigste du kan gjøre for å holde programvaren og datamaskinen sikker er å alltid kjøre den nyeste versjonen av Adobe-produktene dine.

Les Sikkerhetsmeldinger og råd for viktig informasjon om sårbarheter som kan påvirke spesifikke versjoner av Adobe-produkter. Bruk lenkene nedenfor til å oppdatere Adobe-programvaren din.

Adobe Acrobat og Reader

Creative Cloud-programmer: Photoshop, Illustrator, osv.

Adobe Flash Player

Adobe Shockwave Player

• Selvbetjening: Få hjelp til nedlasting, installering og aktivering av Shockwave Player i nettleseren din. Du kan også få hjelp til feilsøking av installeringen i Windows og Mac OS.
  • Administrert: Få informasjon om lisensen din og installeringspakker til Shockwave Player som kan brukes til å distribuere Shockwave Player til sluttbrukerne deres.

Programmer utenom Creative Cloud