Adobe og Apple har arbeidet tett sammen for å teste pålitelighet, ytelse og brukererfaring for Adobe® Creative Cloud- og Adobe Creative Suite-programmer, når de installeres på Intel-baserte systemer som kjører Mac OS X El Capitan (versjon 10.11). Den nyeste versjonen av alle Creative Cloud-produkter er kompatible.

Vi er klar over noen problemer som brukere kan oppleve når de har oppgradert til OS X El Capitan (10.11).. Vi arbeider hardt for å løse disse problemene i en senere versjon og i øyeblikket anbefaler vi brukerne å oppgradere til den siste versjonen av OS X (10.11.1) eller bli på OS X 10.10.x.

Finn ut mer:

Nei, ikke for øyeblikket.

Om du oppdager feil, vær snill og meld fra om dem på feilmeldingsskjemaet vårt.

Kunder oppfordres til å kontrollere plug-in-kompatibilitet ved å kontakte plugin-leverandøren før oppgradering til OS X El Capitan. For tredjepartsprodukter må du kontakte produsenten for veiledning.

Adobe tilbyr støtte til kunder med OS X El Capitan i henhold til vår standardpolicy for kundestøtte. Gå til støttesiden for mer informasjon og kundestøtteprogrammene våre.

Ja. Finnes det en fullversjon på et produkt som er kompatibelt med OS X El Capitan, vil prøveversjonen også være det. Alle kjente problemer beskrevet i dette dokumentet gjelder også for prøveversjoner.