Adobe og Apple har arbeidet tett sammen for å teste pålitelighet, ytelse og brukererfaring for Adobe® Creative Cloud- og Adobe Creative Suite-programmer, når de installeres på Intel-baserte systemer som kjører Mac OS X El Capitan (versjon 10.11). Den nyeste versjonen av alle Creative Cloud-produkter er kompatible.

Er Adobe klar over noen problemer, feil eller spesielle brukeropplevelser med Creative Cloud-programmer eller Adobe Acrobat®-produkter?

Vi er klar over noen problemer som brukere kan oppleve når de har oppgradert til OS X El Capitan (10.11).. Vi arbeider hardt for å løse disse problemene i en senere versjon og i øyeblikket anbefaler vi brukerne å oppgradere til den siste versjonen av OS X (10.11.1) eller bli på OS X 10.10.x.

Finn ut mer:

Krever noen av Adobe Creative Cloud-programmene oppdateringer for å være kompatible med OS X El Capitan?

Nei, ikke for øyeblikket.

Hvordan melder jeg fra om eventuelle problemer som oppstår?

Om du oppdager feil, vær snill og meld fra om dem på feilmeldingsskjemaet vårt.

Jeg bruker en rekke pluginer med gjeldende versjon av Creative Cloud-programmer. Er disse pluginene kompatible med OS X El Capitan?

Kunder oppfordres til å kontrollere plug-in-kompatibilitet ved å kontakte plugin-leverandøren før oppgradering til OS X El Capitan. For tredjepartsprodukter må du kontakte produsenten for veiledning.

Tilbyr Adobe teknisk støtte for produktene sine når de kjører på OS X El Capitan?

Adobe tilbyr støtte til kunder med OS X El Capitan i henhold til vår standardpolicy for kundestøtte. Gå til støttesiden for mer informasjon og kundestøtteprogrammene våre.

Er prøveversjonene på individuelle produkter kompatible med OS X El Capitan?

Ja. Finnes det en fullversjon på et produkt som er kompatibelt med OS X El Capitan, vil prøveversjonen også være det. Alle kjente problemer beskrevet i dette dokumentet gjelder også for prøveversjoner.