Hämta Photoshop på datorn och iPad och hitta självstudier för att komma igång.

Hämta och installera Photoshop

laptop-download

Installerar du programmet för första gången eller på en ny enhet?
Klicka på Hämta Photoshop nedan för att påbörja hämtningen. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. Om det är första du gången du installerar ett Creative Cloud-program, installeras även Creative Cloud-datorprogrammet.

Behöver du hjälp med planen?

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Photoshop?

Du måste logga in med jämna mellanrum för att validera din licens, var 30:e dag om du har en månadsprenumeration och var 99:e dag om du har en årsprenumeration. Du måste även logga in när du vill hämta eller uppdatera Photoshop. Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe Creative Cloud-program.

Jag köpte fel plan. Hur gör jag för att byta plan?

Lär dig hur du ändrar till en annan Adobe-plan eller ändrar lagringsutrymmet eller faktureringstakten för den nuvarande prenumerationen.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. För information, se Hitta och skriv ut Adobe-fakturan.