Kom igång med Adobe Photoshop genom att följa stegen nedan.

Hämta och installera Photoshop

laptop-download

Om du vill börja hämta Photoshop klickar du på Hämta Photoshop nedan. Logga in och installera genom att följa de instruktioner som visas på skärmen. (Eventuellt visas sidan för att hämta en kostnadsfri utvärderingsversion, men du kommer att hämta prenumerationsversionen när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID-id eller -lösenord?

Ditt Adobe ID-id är den e-postadress du använde när du först startade en utvärdering eller när du köpte ett Adobe-program eller ett Adobe-medlemskap. Lösningar på vanliga problem med ditt Adobe ID-id och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Photoshop?

Du måste logga in med jämna mellanrum för att validera din licens, var 30:e dag om du har en månadsprenumeration och var 99:e dag om du har en årsprenumeration. Du måste även logga in när du vill hämta eller uppdatera Photoshop. Mer information finns i Aktivera eller avaktivera Creative Cloud-program genom att logga in och logga ut.

Kan jag installera Photoshop på en till dator?

Du kan installera Photoshop och andra Creative Cloud-program på upp till två datorer. Om du vill installera på en tredje dator måste du avaktivera programmet på en av de andra datorerna. Läs om hur aktiverar och araktiva Creative Cloud-program.

Var kan jag få tag på min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett kvitto eller en faktura.