Hämta Photoshop och kom igång
Hämta Photoshop på dator, iPad eller webben och hitta självstudiekurser att komma igång med.

Hämta och installera Photoshop

icon-cc_photoshop

Installerar du programmet för första gången eller på en ny enhet?
Klicka på Hämta Photoshop för dator nedan så börjar det hämtas. Logga in och installera genom att följa anvisningarna på skärmen. Om det här är första gången du installerar en Creative Cloud-app, installeras även Creative Cloud-datorprogrammet.

Du har redan tillgång till Photoshop på iPad om du prenumererar på Creative Cloud. Det är bara att hämta appen och ta din kreativitet till nya platser. Klicka på Skaffa Photoshop på iPad nedan så startas hämtningen och följ sedan anvisningarna på skärmen för att logga in och installera det.

Förverkliga din kreativa vision med Photoshop som nu är tillgängligt i webbläsaren – du behöver inte hämta något. Klicka på Testa Photoshop på webben nedan och börja skapa direkt.