Gebruikers toevoegen aan uw account

Adobe Sign Business/Enterprise staat meerdere gebruikers in één account toe. Een account kan evenveel actieve gebruikers in de account hebben als er licenties beschikbaar zijn. (Bijvoorbeeld, een account met tien licenties kan tot tien actieve gebruikers in de account hebben.)

Snelle stappen

1. Ga als accountbeheerder naar de pagina Account.
  2. Klik op Gebruikers.
  3. Klik op Nieuwe gebruiker aanmaken.
  4. Voer het e-mailadres, de voornaam en de achternaam van de persoon in.
  5. Kies een groep waarin u een gebruiker wilt aanmaken (optioneel).
  6. Selecteer de optie om alle overeenkomsten van de gebruiker te delen met uw account (optioneel).
  7. Klik op Opslaan.

Stap voor stap

1. Als accountbeheerder gaat u naar de pagina Account en klikt u op Gebruikers.

2. Het bericht bovenaan geeft u het aantal actieve gebruikers dat u momenteel hebt en het maximale aantal dat u in uw account kunt hebben.

Als u een beschikbare licentie hebt, kunt u een gebruiker aan uw account toevoegen.

Als u een andere gebruiker wilt toevoegen, klikt u op het plusteken in de rechterbovenhoek.

Bekijk het aantal actieve gebruikers in het account.

Opmerking:

Als u geen open licentie hebt, kunt u extra gebruikers kopen of een actieve gebruiker uitschakelen. Zodra een gebruiker is uitgeschakeld, komt er een licentie vrij.

3. In het dialoogvenster Nieuwe gebruiker aanmaken voert u het e-mailadres, de Voornaam en de Achternaam van de gebruiker in.

Geef, indien nodig, in de keuzelijst aan in welke Gebruikersgroep de gebruiker geplaatst moet worden.

• Een nieuwe groep kan worden gemaakt door Nieuwe groep maken voor deze gebruiker te selecteren en een groepsnaam in te voeren

Vink Hun overeenkomsten bekijken aan als u wilt dat de overeenkomsten van de gebruiker met u worden gedeeld.

Nadat u hebt bevestigd dat alle informatie correct is, klikt u op Opslaan.

2. Create User Gump

Boven aan het venster wordt een succesbericht weergegeven en de nieuwe gebruiker staat in de lijst met gebruikers.

Successful add

Gebruikers worden toegevoegd met een van de volgende statussen:

• Actief - Gebruikers die beschikken over een geldig wachtwoord en die zich kunnen aanmelden bij het Adobe Sign-systeem
    • Niet geverifieerd - Gebruikers met een actief account, maar met een nieuw e-mailadres dat nog niet is geverifieerd
    • Gemaakt - Gebruikers die zijn gemaakt, maar voor wie nog geen wachtwoord is ingesteld en die zich dus niet kunnen aanmelden
    • In afwachting - Gebruikers die bestaan omdat ze deel uitmaken van een transactie, maar naar wie geen e-mail is gestuurd om een wachtwoord in te stellen.
    • Inactief - Gebruikers voor wie de toegang tot Adobe Sign op elke mogelijke manier is geblokkeerd

Lees dit artikel als er een foutbericht (zoals hieronder) verschijnt in plaats van het succesbericht

Error message