Een gebruiker in mijn account opnieuw activeren

Accountbeheerders kunnen een gebruikers-id in uw account opnieuw activeren. Een inactieve gebruikers-id kan niet aanmelden en geen documenten verzenden of ondertekenen. Inactieve gebruikers-id's nemen ook geen licentie in de account op. Het is een goede instelling voor ex-werknemers of voor iemand die geen toegang mag hebben tot Adobe Sign.

Alleen een accountbeheerder kan een gebruikers-id opnieuw activeren, en alleen als er een licentie beschikbaar is.

Alle accountbeheerders hebben toestemming om gebruikers opnieuw te activeren, alsmede alle groepsbeheerders aan wie de accountbeheerders toestemming hebben verleend om gebruikers toe te voegen.

Snelle stappen

1. Als beheerder navigeert u naar Account > Gebruikers
  2. Klik op het menu Opties in de rechterbovenhoek en selecteer Alleen inactieve gebruikers weergeven
  3. Klik op het E-mailadres van de gebruiker
  4. Klik op de koppeling Gebruiker opnieuw activeren

Stap voor stap

1. Een gebruiker opnieuw activeren:

• Meld u aan als beheerder en navigeer naar Account > Gebruikers.
    • Klik op het menu Opties in de rechterbovenhoek en selecteer Alleen inactieve gebruikers weergeven
    Nav to Users
  2. Klik op de gebruiker die u opnieuw wilt activeren om deze te selecteren

• Hiermee wordt de koppeling Gebruiker opnieuw activeren beschikbaar gesteld

Klik op de koppeling Gebruiker opnieuw activeren.

Reactivate User Link
  3. Boven aan het venster verschijnt een succesbericht

De gebruiker verdwijnt uit de lijst Alleen inactieve gebruikers weergeven

Success Message

En verschijnt als een Actieve gebruiker in de gebruikerslijst

Active User List

Opmerking:

Het wachtwoord van opnieuw geactiveerde gebruikers is verlopen, zodat ze zich mogelijk niet kunnen aanmelden.

Wanneer een gebruiker opnieuw wordt geactiveerd, wordt automatisch een Wachtwoord wijzigen-e-mail naar hem of haar gestuurd

Zodra het wachtwoord is gewijzigd, kan de gebruiker zich gewoon aanmelden en krijgt hij of zij volledige toegang tot alle historische overeenkomsten/bibliotheeksjablonen/widgets die eerder aan de desbetreffende gebruiker zijn gekoppeld.