Din Adobe Creative Cloud-konto leveres med et onlinelager, så dine aktiver altid er tilgængelige for dig overalt og på enhver enhed eller computer. Du kan få vist mange kreative aktivtyper direkte i en webbrowser på din computer, tablet eller smartphone. Disse aktivtyper omfatter: PSD, AI, INDD, JPG, PDF, GIF, PNG, Photoshop Touch og mange flere.

Adobe Creative Cloud-computerprogrammet holder alle aktiverne synkroniseret. Alle tilføjelser, ændringer eller sletninger opdateres på alle tilsluttede computere og enheder. Hvis du f.eks. uploaderet.ai-aktiv via afsnittet Dit arbejde i Creative Cloud, downloades det automatisk på alle forbundne computere.

Gennemse aktiver

Dit arbejde omfatter filer, som er synkroniseret med din computer, aktiver, som er oprettet med Creative Cloud-kompatible mobilapps, og Creative Cloud-biblioteker. Du kan gennemse alle disse aktiver ved hjælp af Dit arbejde, som organiserer aktiver som følger:

• Filer: Viser alle dine kildefiler kategoriseret i følgende faner:
    • Synkroniserede filer: Viser aktiver, som er synkroniseret med Creative Cloud Files-mappen på din computer.
    • Mobiloprettelser: Viser aktiver, som er oprettet med kompatible Creative Cloud-mobilapps.
  • Biblioteker: Viser designbiblioteker, som er oprettet af dig.
  • Publiceret: Viser artefakter i dine kildefiler – prototyper og designspecifikationer, som er oprettet i Adobe XD, og 3D-billeder, som er oprettet i Adobe Dimension.
  • Delt med dig (BETA): Viser de mapper og prototyper og designspecifikationer, som er delt med dig.
  • Slettet: Viser Creative Cloud-synkroniserede filer, som er slettet.
Gennemse aktiver

Når du klikker på en kategori af aktiver, kan du sortere dine aktiver efter filnavn eller ændringsdato.

Sortér aktiver efter filnavn eller dato

Søg efter aktiver

• Søgefeltet vises øverst i vinduet. Skriv søgeordet eller nøgleordet i feltet, og tryk på Enter.

Søg efter aktiver

Bemærk:

Hvis du vil søge efter alle synkroniserede filer af en bestemt filttype, f.eks. .txt eller .png, skal du skrive filtypen i feltet og derefter trykke på Enter-tasten.

• I Søgeresultater vises matchende synkroniserede filer fra alle mapper og undermapper i dine aktiver.

Søgeresultater

Synkronisering eller overførsel af aktiver

Gør ét af følgende for at synkronisere aktiver fra din computer:

• Kopiér, indsæt eller flyt aktiver til mappen Creative Cloud Files på din stationære computer.
  • I en app skal du vælge Fil Gem eller Fil Gem som og gå til mappen Creative Cloud Files.

Bemærk:

Du kan åbne mappen Creative Cloud Files fra Creative Cloud-computerappen ved at vælge Aktiver Filer og klikke på Åbn mappe.

Filnavne, som indeholder specialtegn, såsom |, ", ?, <, >, /, *, eller :, synkroniseres ikke. Det samme gælder for filer med reserverede navne, såsom AUX eller Com1. Hvis der vises en fejl, skal du omdøbe aktivet for at synkronisere det med Creative Cloud. Du kan finde flere oplysninger i Fejl: "Kan ikke synkronisere aktiver."

Du kan også uploade aktiver direkte til Dit arbejde med en af følgende metoder.

Menuen Handlinger på siden Creative Cloud Assets.

Upload og administrer dine aktiver på Creative Cloud med knappen Upload filer.

Træk og slip aktiver

Træk og slip aktiver fra din computer til siden Dit arbejde.

Erstatning af et aktiv

(Gælder kun for filer) Når du overfører en fil igen, oprettes en version af filen, og den eksisterende fil erstattes med den nye. Creative Cloud gemmer en kopi af hver ændring, du foretager i en fil.

Gør følgende for at erstatte en fil i Dit arbejde:

1. Gå til filen.

2. Benyt én af følgende fremgangsmåder:

• Vælg Upload ny version på genvejsmenuen for aktivet.
    • Vælg filen, klik på , og vælg Upload ny version.
    • Åbn den fil, der skal vises. Klik derefter på  , og vælg Erstat.

Se Ofte stillede spørgsmål om versionering for at få oplysninger om versionering.

Administrer aktiver

Omdøb et aktiv

1. I Dit arbejde skal du gå til den fil eller mappe, du vil omdøbe.

2. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Vælg Omdøb på genvejsmenuen for aktivet.
    • Vælg et aktiv, og klik på ikonet Omdøb .
  3. Skriv et nyt navn på aktivet, og klik på Gem.

Omdøb fil eller mappe

Flyt aktiver til en anden mappe

1. I Dit arbejde skal du vælge de filer eller mapper, du vil flytte til en anden mappe.

2. Klik på ikonet Flyt .

3. Benyt en af følgende fremgangsmåder i dialogboksen, der vises:

• Vælg den ønskede mappe, og klik på Flyt hertil.
    • Hvis du vil oprette en mappe, skal du klikke på  i nederste venstre hjørne. Angiv derefter et navn på mappen, og klik på Opret ny mappe.

Kopiér et aktiv

1. I Dit arbejde skal du vælge de filer eller mapper, du vil kopiere.

2. Klik på ikonet Kopiér .

3. Benyt en af følgende fremgangsmåder i dialogboksen, der vises:

• Vælg den ønskede mappe, og klik på Kopiér hertil.
    • Hvis du vil oprette en mappe, skal duklikke på inederste venstre hjørne. Angiv derefter et navn på mappen, og klik på Opret ny mappe.

Slet aktiver

Du sletter en fil, et bibliotekselement eller en mobiloprettelse i to trin. Først sletter du den eller det midlertidigt og derefter permanent fra mappen Slettet for dens eller dets kategori fra Dit arbejde.

Du kan slette filer på din computer fra Dit arbejde og fra en Creative Cloud-kompatibel mobilapp. Du kan også bruge operativsystemets kommandoer til at slette aktiver fra mappen Creative Cloud Files på din computer.

Alle sletninger af aktiver synkroniseres med din Creative Cloud-konto. Slettede aktiver vil fortsat optage lagerplads online. Permanent sletning af aktiverne frigør din lagerkvote.

Slet et aktiv fra Dit arbejde

1. Dit arbejde skal du gå til den fil, du vil arkivere.

2. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Vælg Slet på genvejsmenuen for aktivet.
    • Vælg ét eller flere aktiver, og klik på ikonet Slet .

Creative Cloud flytter aktivet til mappen Slettet.

Slet et aktiv
    Slet et aktiv

Permanent sletning af aktiver

1. I Dit arbejde skal du gå til mappen Slettet .

2.  Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Vælg Slet permanent på genvejsmenuen for aktivet.
    • Vælg de aktiver, du vil slette permanent, og klik på ikonet Slet permanent .
  3. Når du bliver bedt om at bekræfte, skal du klikke på Slet permanent igen.

Gendan aktiver

1. I Dit arbejde skal du gå til mappen Slettet .

2. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Vælg Gendan på genvejsmenuen for aktivet.
    • Vælg de arkiver, du vil gendanne. Klik derefter på ikonet Gendan .

Opdater en fil med en ny version

1. Dit arbejde skal du vælge den fil, du vil erstatte med en ny version.

Vælg aktiv
  2. I højre rude skal du klikke på ikonet Version .

3. Klik på Upload ny version.

Upload ny version
  4.  Vælg filen, og klik på Åbn.  Du kan overskrive og erstatte filen med den nye version ved at klikke på Fortsæt

Erstat aktuelle fil

Der vises en bekræftelsesmeddelelse nederst i vinduet.

Filen blev opdateret

Gendan et aktiv fra en tidligere version

1. I Dit arbejde skal du vælge den fil, du vil gendanne til en tidligere version.

Vælg aktiv
  2. I højre rude skal du klikke på ikonet Version .

3. På listen skal du vælge den version, der skal gendannes, og derefter klikke på Gendan.

Bemærk:

Hvis der ikke er nogen tidligere versioner på listen, kan du ikke gendanne filen til en tidligere dato.

Gendan aktiv til en tidligere version

Der vises en bekræftelsesmeddelelse nederst i vinduet.

Bekræftelseslinje

Lagringsplaner og kvoter

Lagerkvoten afhænger af dit Creative Cloud-medlemskab.

Medlemsplan Kvote for omkostningsfri lagring
Omkostningsfrit 2 GB
Creative Cloud (Fotografi) 20 GB
Creative Cloud (Enkelt-app og Alle apps) 100 GB
Creative Cloud for teams 100 GB

Du kan få vist din lagerstatus i nederste venstre hjørne af Dit arbejde.

Creative Cloud synkroniserer op til 1 GB overløb fra enhver enhed. Herefter stopper Creative Cloud-computerappen med at synkronisere nye aktiver og meddeler dig, at kvoten er overskredet. Et rødt udråbstegn angiver eventuelle aktiver, der ikke kunne overføres. Du kan stadig flytte, omdøbe eller slette aktiver. Hvis du vil fortsætte med at synkronisere aktiver, skal du permanent slette andre aktiver for at frigøre plads.

Bemærk:

Der bruges en lille lagerplads til administrative formål. Derfor er den faktiske lagerplads lidt mindre end det, der er afsat. Det varierer fra 100 KB til 500 KB afhængigt af antallet af brugeraktiver.