Creative Cloud-klientappen synkroniserer ikke filer

Når du aktiverer filsynkronisering i panelet Filer i Adobe Creative Cloud-klientappen, vises der kortvarigt et roterende hjul, og derefter vises knappen Start synkronisering igen, uden at filerne synkroniseres. Hvis du forsøger at gentage processen, sker der det samme.

Bemærk:

Hvis du er i stand til at synkronisere visse filer, men ikke andre, skal du se Fejl: "Kan ikke synkronisere filer".

Løsning: Slet filen options.tix

Problemet opstår, hvis stien til den lokale mappe (localURL) mangler i filen med indstillinger for cloud-synkronisering (options.tix) i mappen med CoreSync-data. Du kan løse problemet ved at slette filen options.tix. Benyt fremgangsmåden for dit operativsystem.

Windows

1. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Creative Cloud-klientappen, og vælg Afslut.

Afslut Creative Cloud-klientappen
  2. Klik på Start, skriv cmd i søgefeltet, og tryk på Enter. Vinduet Kommandoprompt åbnes.

3. Kør følgende kommando ved kommandoprompten:

del %APPDATA%\Adobe\CoreSync\options.tix
  4. Start Creative Cloud-klientappen, og begynd at synkronisere.

5. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Fortsæt filsynkronisering.

Mac OS

1. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Creative Cloud-klientappen, og vælg Slut.

Afslut Creative Cloud-klientappen
  2. Åbn Macintosh HD/Programmer/Hjælpeprogrammer, og åbn Terminal, eller brug Spotlight-søgningen til at åbne hjælpeprogrammet Terminal.

3. I Terminal skal du køre følgende kommando:

rm ~/Library/Application\ Support/Adobe/CoreSync/options.tix
  4. Start Creative Cloud-klientappen.

5. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Fortsæt filsynkronisering.