Filsynkronisering kan ikke aktiveres | Creative Cloud-klientapp

Creative Cloud-klientappen synkroniserer ikke filer

Når du prøver at aktivere synkronisering i Creative Cloud-klientprogrammet, vises et roterende hjul kortvarigt, og derefter vises knappen Start synkronisering igen. Filer synkroniseres ikke. Hvis du forsøger at gentage processen, sker der det samme.

Løsning: Slet filen options.tix

Bemærk:

Hvis du er i stand til at synkronisere visse filer, men ikke andre, skal du se Fejl: "Kan ikke synkronisere filer".

Problemet opstår, hvis stien til den lokale mappe (localURL) mangler i filen med indstillinger for cloud-synkronisering (options.tix) i mappen med CoreSync-data. Du kan løse problemet ved at slette filen options.tix. Benyt fremgangsmåden for dit operativsystem.

Windows

1. Gør et af følgende, alt efter hvilken version af Creative Cloud-computerappen du har:

Vælg de tre lodrette prikker  øverst til højre i Creative Cloud-klientprogrammet, og vælg derefter Afslut.

Afslut Creative Cloud-klientappen

Vælg Afslut Creative Cloud i menuen Filer.  Eller tryk på Ctrl+W.

Luk Creative Cloud-klientprogrammet

2. Vælg Start, skriv cmd i søgefeltet, og tryk på Enter. Vinduet Kommandoprompt åbnes.

3. Kør følgende kommando ved kommandoprompten:

del %APPDATA%\Adobe\CoreSync\options.tix
  4. Åbn Creative Cloud-computerappen og start synkronisering.

5. Vælg ikonet Konto øverst til højre, og vælg derefter Indstillinger.

Vælg ikonet Konto øverst til højre, og vælg derefter Indstillinger

6. Gør et af følgende, alt efter hvilken version af Creative Cloud-klientprogrammet, du har:

• Vælg Synkronisering i venstre side og derefter Fortsæt synkronisering.
    • Vælg Genoptag filsynkronisering.

macOS

1. Gør et af følgende, alt efter hvilken version af Creative Cloud-computerappen du har:

Vælg de tre lodrette prikker  øverst til højre i Creative Cloud-klientprogrammet, og vælg derefter Afslut.

Afslut Creative Cloud-klientappen

Vælg Afslut Creative Cloud i menuen Creative Cloud. Eller tryk på command + Q.

Afslut Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

2. Åbn Macintosh HD/Programmer/Hjælpeprogrammer, og åbn Terminal, eller brug Spotlight-søgningen til at åbne hjælpeprogrammet Terminal.

3. I Terminal skal du køre følgende kommando:

rm ~/Library/Application\ Support/Adobe/CoreSync/options.tix
  4. Åbn Creative Cloud-computerappen.

5. Vælg ikonet Konto øverst til højre, og vælg derefter Indstillinger.

Vælg ikonet Konto øverst til højre, og vælg derefter Indstillinger

6. Gør et af følgende, alt efter hvilken version af Creative Cloud-klientprogrammet, du har:

• Vælg Synkronisering i venstre side og derefter Fortsæt synkronisering.
    • Vælg Genoptag filsynkronisering.