Ongelma: CC 2015 -sovellusten asennus poistaa CC 2014 -sovellukset oletuksena

Kun asetat CC 2015 -sovelluksen käyttämällä Creative Cloud -työpöytäsovellusta poistetaan sovelluksen aikaisemmat versiot oletuksena. Oletusasetus säilyttää vain viimeisimmän version. Esimerkiksi, After Effects CC 2015 (13.5) -sovelluksen asentaminen Creative Cloud -työpöytäsovellusta käyttämällä poistaa After Effects CC 2014 (13.2) - ja After Effects CC (12.2) -sovelluksen.

Ratkaisu: Poista vaihtoehto Poista vanhat sovellukset Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa

Poista vaihtoehto Poista aikaisemmat versiot lisäasetuksien päivityksessä näiden aikaisempien versioiden säilyttämiseksi CC 2015 -sovelluksen asennuksen yhteydessä. Ks. tältä sivulta lisätietoja asennuksesta.

Ks. kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen lisätietoja aikaisemman version uudelleen asentamisesta.

Muutama syy, miksi aikaisempi versio kannattaa pitää:

Plug-in -yhteensoveltuvuus:

Useimmat plug-init pitää päivittää, jotta ne toimisivat uudella versiolla, koska Effects CC 2015 (13.5) -sovellus on kokonaan uudistettu versio sovelluksesta. Jos käytät plug-iniä, jota ei ole vielä päivitetty, sinun on käytettävä jälkitehosteiden aikaisempaa versiota. Käytä tätä versiota kunnes päivitetty plug-in -versio on saatavilla. Ks. tältä sivulta lisätietoja plug-inin yhteensoveltuvuudesta.

Yhteystyökumppanit tai asiakkaat, jotka eivät ole vielä päivittäneet:

Voit vielä käyttää viimeisintä versiota luomastasi työstä, koska voit tallentaa projektisi Jälkitehosteissa takaisin aikaisempaan versioon. Tallenna tarpeen vaatiessa takaisin aikaisempaan versioon. Sinun ei tarvitse tallentaa takaisin aikaisempaan versioon After Effects CC 2015 (13.5) - ja After Effects CC 2014 (13.2) -sovellusten välillä - projektitiedoston formaatti on muuttumaton, ja pääjulkaisun versionumero on sama. Ks. tältä sivulta yksityiskohtia tallentamisesta takaisin aikaisempaan versioon Jälkitehosteissa.

Käytä ominaisuuksia, joita ei ole versiossa:

Adobella on jokaisen uuden version kohdalla tilaisuus poistaa ominaisuuksia, joilla ei ole ollut käyttöä. Ja After Effects CC 2015 (13.5) -sovelluksen tapauksessa Adobe poistaa ominaisuuksia huomattavan muutoksen vuoksi. Tee luova työsi pääosin After Effects CC 2015 (13.5) -sovelluksessa, vaikka sinulla ei olisi sovelluksessa käytössä kaikkia ominaisuuksia. Avaa sama projekti After Effects CC 2014 (13.2) -sovelluksessa ja käytä puuttuvia ominaisuuksia, kun työsi on valmis. Ks. tältä sivulta ominaisuuksien yksityiskohdat, joita ei ole After Effects CC 2015 (13.5) -sovelluksessa.