Lue ohjeet Photoshop CC:n tai CS6:n lataamiseen ja asentamiseen osana Creative Cloud ‑jäsenyyttä. Sisältää Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden, valokuvausjäsenyyden ja yhden sovelluksen jäsenyyden.

Photoshop CC:n lataaminen

Tervetuloa käyttämään Photoshop CC:tä! Ostitpa Kaikki sovellukset -jäsenyyden, valokuvausjäsenyyden ja yhden sovelluksen jäsenyyden, prosessi on sama. Lataa Photoshop sivustosta adobe.com ja asenna se tietokoneelle.

1. Siirry Creative Cloud ‑sovellusten luetteloon. Etsi Photoshop ja valitse Lataa.

Jos et ole kirjautunut sisään, sinua pyydetään kirjautumaan sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Tietokonesovellusten luettelo

Huomautus:

Jos sinulla on Creative Cloudin maksuton kokeilujäsenyys, katso Creative Cloud ‑kokeiluversion lataus ja asennus.

Eikö sinulla ole vielä Creative Cloud ‑jäsenyyttä tai kokeiluversiota? Katso Creative Cloudin käytön aloittaminen.

2. Sovelluksen lataaminen käynnistyy.

Samalla näyttöön tulee Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellus, joka vastaa asennusprosessin suorittamisesta loppuun. Voit tarkistaa latauksen edistymisen sovelluksen nimen vieressä olevasta tilapalkista.

Huomautus:

Sovelluksen lataus voi verkon nopeudesta riippuen kestää jonkin aikaa.

3. Voit käynnistää uuden sovelluksen etsimällä Photoshop-kuvakkeen Apps-paneelista ja valitsemalla Avaa.

Voit käynnistää Photoshopin myös muiden tietokoneessa olevien sovellusten tapaan. Photoshop asennetaan samaan paikkaan kuin minne sovellukset normaalisti asennetaan, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Ohjelmat-kansioon (Mac OS).

Huomautus:

Onko sinulla ensimmäiseen lataukseesi liittyviä ongelmia? Katso Creative Cloudin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys.

Photoshop CS6:n asentaminen

Voit ladata Photoshopin aikaisemmat versiot, kuten CS6:n, suoraan Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta. Tietokoneessa voi halutessasi olla asennettuna samanaikaisesti useita Photoshopin versioita.

Huomautus:

Jos ostit aikaisemmin Photoshop CS6 ‑käyttöoikeuden ja haluat asentaa Photoshop CS6:n uudelleen osana Creative Suite, katso CS6-tuotteiden lataaminen.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta . Jos se ei ole vielä valittuna, napsauta ikkunan yläosassa olevaa Apps-välilehteä.

2. Etsi Photoshop sovellusten luettelosta ja napsauta Päivitä- tai Asenna-kohdan vieressä olevaa nuolta. Valitse sen jälkeen Muut versiot

3. Etsi CS6 versioiden luettelosta. Valitse sen jälkeen Asenna

Photoshop CS6 ladataan ja asennetaan tietokoneeseen.

Huomautus:

Aikaisemmat tuoteversiot eivät korvaa olemassa olevia versioita. Acrobat XI:tä (Windows) ja Acrobat DC:tä lukuun ottamatta tietokoneessa voi olla samasta sovelluksesta käynnissä samanaikaisesti kaksi versiota. Näiden Acrobat-versioiden asennuksen yhteydessä muut Acrobat-versiot poistetaan. Lisätietoja on artikkelissa Acrobat-tuotteiden lataaminen.