Photoshopin lataaminen ja asentaminen

Lue ohjeet Photoshopin lataamiseen ja asentamiseen osana Creative Cloud ‑jäsenyyttä.

Photoshopin lataaminen ja asentaminen

Tervetuloa käyttämään Photoshopia! Ostitpa Kaikki sovellukset -jäsenyyden, valokuvausjäsenyyden tai yhden sovelluksen jäsenyyden, prosessi on sama. Lataa Photoshop Creative Cloud ‑sivustosta ja asenna se tietokoneelle.

1. Siirry Creative Cloud ‑sivustoon ja valitse Lataa. Kirjaudu pyydettäessä Creative Cloud ‑tilillesi.

Lataa Photoshop Creative Cloud ‑sivustosta

Jos käytät Windowsia, sinua voidaan pyytää tallentamaan ladattu tiedosto. Jos käytät macOS:ää, sinua voidaan pyytää sallimaan latauksen suorittaminen.

Huomautus:

Jos sinulla on Creative Cloudin maksuton kokeilujäsenyys, katso Creative Cloud ‑kokeiluversion lataus ja asennus.

2. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.

3. Suorita asennus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Jos asennus on onnistunut, Creative Cloud ‑tietokonesovellus käynnistyy Photoshopin kanssa samaan aikaan.

Huomautus:

Onko sinulla ensimmäiseen lataukseesi liittyviä ongelmia? Katso Creative Cloud ‑sovellusten asennusvirheiden korjaaminen.