Kokeile tällä sivulla olevaa ratkaisua, jos näytölle tulee seuraava virhe Creative Cloud -sovellusten lataamisen tai päivittämisen aikana:

Latausvirhe. Yritä uudelleen painamalla Yritä uudelleen tai ota yhteyttä asiakastukeen.(49)

Virhe 49

Ratkaisu

Kokeile seuraavia toimenpiteitä suositellussa järjestyksessä. Kokeile ladata tai päivittää Creative Cloud -sovellukset jokaisen vaiheen jälkeen tarkistaaksesi, onko ongelma ratkennut.

1. 1. Siirry seuraavaan sijaintiin:

Windows: C:\Users\[käyttäjätunnus]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater
    Mac OS X:
    /Users/[käyttäjätunnus]/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdater

2. Nimeä 1.0-kansio uudelleen nimellä 1.0_vanha.

Siirry tietokoneella AAMUpdater-kansioon ja vaihda kansion 1.0 nimeksi 1.0_vanha.

2. Poista tilapäisesti  käytöstä virustentorjuntaohjelmat, jotka on asennettu tietokoneeseen. (Pyydä lisäohjeita tietoturvaohjelmiston valmistajalta.)

3. Poista Windowsin palomuuri tilapäisesti käytöstä ja yritä suorittaa asennus uudelleen. Ota palomuuri käyttöön
    asennuksen päättymisen jälkeen. Katso lisätietoja ohjeesta Windowsin palomuurin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä.

4. Siirry seuraavaan sijaintiin ja poista Temp-kansion sisältö:

• Windows: C:\Users\[käyttäjätunnus]\AppData\Local\Temp
    • Mac OS: i. Siirry Finderiin.
                      ii. Valitse Siirry > Siirry kansioon.
                      iii. Kirjoita /tmp ja napauta Siirry.

Lisätietoja

Virhe 49 voi ilmetä, jos asennusohjelma ei pysty hakemaan tärkeää tiedostoa tai hakemistoa asennusprosessin aikana. Se ilmenee yleensä silloin, kun asennettu tietoturvaohjelmisto estää niiden käytön asennus- tai päivitysprosessin aikana.