Kun Adobe Creative Cloud -sovelluksia asennetaan macOS 10.12 -versioon, näytölle tulee jokin seuraavista virheilmoituksista:

• Asennusta ei voida jatkaa, koska asennustiedosto saattaa olla vioittunut.  Lataa asennustiedosto uudelleen.
  • Installer ei onnistunut alustamaan. Syynä saattaa olla puuttuva tiedosto. Lataa Adobe Support Advisor tunnistaaksesi ongelman.

Nämä virheet saattavat ilmetä, kun Creative Cloud -sovellusten asennuksessa käytetään paikallisia asennuspaketteja. Suositus on, että sovellusten asennuksessa käytetään Adobe Creative Cloud -tietokonesovellusta. Creative Cloud -tietokonesovellus on päivitetty, ja se sallii Creative Cloud -sovellusten nykyisten ja aiempien versioiden asentamisen. Katso täydelliset asennusohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Jos haluat suorittaa asennuksen käyttäen samanlaista offline-asennuspakettia kuin sivulla Creative Cloud -sovellusten lataaminen on tarjolla, aloita asennus suorittamalla seuraavat vaiheet.

1. Asenna Creative Cloud -sovelluksen levykuvatiedosto.

2. Avaa asennettu DMG-tiedosto.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Install.app-tiedostoa ja valitse pikavalikosta Avaa paketin sisältö.

Show package contents
  4. Siirry kohtaan Sisältö > MacOS.

5. Kaksoisnapsauta suoritettavaa Unix-tiedostoa Install.

CS6 Install 5 Unix Executable

Pääte-ikkuna avautuu ja käynnistää asennusohjelman. Järjestelmä tarjoaa vaihtoehdon asentaa kokeilutilassa, käyttää sarjanumeroa tai tarkistaa Creative Cloud -jäsenyyden.