Creative Cloud -tuotetta (esimerkiksi Photoshopia tai Illustratoria) ladattaessa tai asennettaessa ilmenee jokin seuraavista ongelmista:

• Asennus siirtyy suoraan 0 %:sta 99 %:iin ja peruuntuu sen jälkeen.
  • Asennus päättyy onnistuneesti, mutta tuotetta ei voi avata Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa. Sen sijaan siinä näkyy tuotteen asennusvaihtoehto.

Lokitiedostoissa virhe näkyy Virheenä 130.

-------------------------------------- Summary --------------------------------------
 - 1 fatal error(s), 0 error(s), 0 warnings(s)

FATAL: Error occured in install product workflow with error code 130 error message
-------------------------------------------------------------------------------------

02/27/17 14:55:37:299 | [INFO] |  | HDSetup | HDPIM | HDPIMSessionManager |  | HDPIM | 20008 | Inside hdpimTerminateSession
02/27/17 14:55:37:752 | [INFO] |  | HDSetup | HDPIM | HDPIMSessionManager |  | HDPIM | 20008 | Exiting hdpimTerminateSession, successfully closed session '0'
02/27/17 14:55:37:758 | [INFO] |  | HDSetup | HDSetup | AppContext |  | HDSetup | 20002 | Exit Code: 130

Huomautus:

Lisätietoja siitä, miten virhekoodi löytyy lokitiedostosta, on ohjeessa Virhekoodin sijainti.

Ratkaisu 1: Poista tuote, jota yrität asentaa

• macOS

Siirry kohtaan Applications > [Creative Cloud -tuote] ja kaksoisnapsauta Uninstall [Creative Cloud -tuote].

Jos olet asentamassa esimerkiksi Photoshop CC:tä, siirry kohtaan Applications > Adobe Photoshop CC 2017 ja kaksoisnapsauta Uninstall Adobe Photoshop CC 2017.

uninstall-app-mac_v1
    • Windows

Siirry kohtaan Ohjauspaneeli > Ohjelmat > Ohjelmat ja toiminnot, valitse Creative Cloud -tuote ja napsauta Uninstall.

Jos olet asentamassa esimerkiksi Photoshop CC:tä, siirry kohtaan Ohjauspaneeli > Ohjelmat > Ohjelmat ja toiminnot, valitse Adobe Photoshop CC 2017 ja napsauta Uninstall.

uninstall-app-win
  1. Lataa ja asenna Creative Cloud -tuote. Lisätietoja löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Ratkaisu 2: Käytä Adobe Creative Cloud Cleaner -työkalua

1. Suorita Adobe Creative Cloud Cleaner -työkalu ja poista asennettava tuote. Katso lisätietoja ohjeesta Ratkaise asennusongelmia Creative Cloud Cleaner -työkalulla.

2. Kun olet suorittanut Adobe Creative Cloud Cleaner -työkalun, asenna käyttämäsi Creative Cloud -tuote. Lisätietoja löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.