Kun Adobe-sovellusta yritetään käynnistää, näyttöön tulee seuraava virheilmoitus:

Aktivointi epäonnistui. <Tuotenimi> -tuotetta ei voida aktivoida. Tarkista internet-yhteyden asetukset ja yritä uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä asiakastukeen, 194:6

Aktivointi epäonnistui -virhe 194:6

Ratkaisu

1. Napsauta Yritä uudelleen virheviestin oikeasta alakulmasta. Jos näyttöön tulee edelleen sama virheilmoitus, noudata alla olevia ohjeita.

2. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

3. Valitse Tilaukset-osiosta Tilauksen hallinta.

4. Siirry Aktivoidut laitteet -kohtaan (sivun alalaidassa) ja poista laitteen aktivointi.

5. Käynnistä Adobe-sovellus ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi.