Kun kirjaudutaan eri käyttäjätilille samalla tietokoneella ja käynnistetään Adobe-sovellus, kirjautumista pyydetään uudelleen.

Ratkaisu

Käytä Adobe ID -tunnusta ja -salasanaa kirjautumiseen, kun käynnistät Adobe-sovelluksen ensimmäistä kertaa kullakin käyttäjätilillä, jota käytät samalla tietokoneella.

Tämä on odotettua toimintaa, koska Adobe on tehostanut sovellusten käyttöoikeuksien tallentamiseen liittyvää tietoturvaa.

Huomautus:

Jos samalla tietokoneella käytetään eri käyttäjätileillä sovellusta Adobe ID -tunnuksella, sitä ei lasketa useaksi aktivoinniksi Adobe ID -tunnukseltasi, kunhan et käytä sovellusta samanaikaisesti useammalta saman tietokoneen käyttäjätililtä.