Tuetut selaimet

Adobe-sovellukset käyttävät selaintasi näyttämään tiettyjä osia ja valintaikkunoita. Useimmat nykyaikaiset selaimet kelpaavat tähän. Jos näet epäjohdonmukaisia tuloksia tai odottamattomia toimintoja, päivitä johonkin seuraavista nykyaikaisista selaimista:

• Google Chrome (49 tai uudempi)
  • Apple Safari (7 tai uudempi)
  • Firefox (4 tai uudempi)
  • *Internet Explorer 11

Jos haluat tarkistaa, mikä selain sinulla on, tai ladata toisen, katso https://whatbrowser.org/.

JavaScriptin käyttöönotto

Tietyt toiminnot edellyttävät, että JavaScript on käytössä selaimessasi. Ohjeita JavaScriptin käyttöönottoon on osoitteessa https://www.enable-javascript.com.