Miten minun pitäisi toimia, kun saan laitteiden aktivointirajoitusviestin Creative Cloud 2019 ‑sovelluksessa?

Creative Cloud ‑tilauksesi antaa sinun asentaa sovellukset kahteen laitteeseen. Kun kirjaudut johonkin laitteeseen ja Adobe havaitsee, että olet ylittänyt laitteiden aktivointirajoituksen, näyttöön tulee tästä kertova viesti. Tässä artikkelissa esitellään laitteiden aktivointirajoitustilanteet ja kerrotaan, mitä voit tehdä kussakin tilanteessa.

Voit myös lukea lisää siitä, kuinka monessa laitteessa voit käyttää Creative Cloud ‑tilausta.

Kirjaudu jostakin laitteesta ulos, johon olet kirjautunut sisään

Jos olet ylittänyt laitteiden aktivointirajoituksen, voit kirjautua jostakin muusta laitteesta ulos, johon olet kirjautunut sisään. Toimi seuraavasti:

1. Jos haluat kirjautua jostakin toisesta laitteesta ulos, napsauta laitetta vastaavassa ruudussa Kirjaudu ulos.

Laitteiden aktivointirajoitus
  2. Kun olet kirjautunut toisesta laitteesta ulos, valitse Jatka.

Aktivointi onnistui

Sovellus käynnistyy laitteessa.

Huomautus:

Jos käynnistät sovelluksen laitteessa, josta olet kirjautunut edellä olevassa vaiheessa 2 ulos, näyttöön tulee laitteiden aktivointirajoituksen valintaikkuna.

Käytä toista Adobe ID:tä tässä laitteessa

Kun näyttöön tulee laitteiden aktivointirajoitusviesti, voit kirjautua tästä laitteesta tällä Adobe ID:llä ulos. Kun olet kirjautunut tästä laitteesta nykyisellä Adobe ID:llä ulos, voit kirjautua toisella Adobe ID:llä sisään.

1. Jos haluat kirjautua tästä laitteesta ulos, valitse Kirjaudu ulos ja käytä toista Adobe ID:tä.

Laitteiden aktivointirajoitus
  2. Valitse vahvistusvalintaikkunasta Kirjaudu ulos.

Uloskirjautumisen vahvistus
  3. Jos haluat kirjautua tällä laitteella toisella Adobe ID:llä sisään, valitse Ohje > Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu toisella Adobe ID:llä sisään.