Etsi Adoben tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit asentaa tuotteen uudelleen tai päivittää sen.

Jos Creative Cloud ‑sovellus pyytää sarjanumeroa

Creative Cloud ‑sovellukset eivät vaadi sarjanumeroa. Jos sinua pyydetään antamaan sarjanumero, kun käynnistät Creative Cloud ‑sovelluksen, se on virhe. Lisätietoja ongelman ratkaisemiseksi saat kohdasta Creative Cloud ‑sovellus pyytää sarjanumeroa.

Jos ostit tuotteen Adobe.comista tai rekisteröit sen

Jos latasit tuotteen Adobe.comista tai olet rekisteröinyt sen, löydät sarjanumeron helposti. Adobe seuraa sitä puolestasi.

Voit tarkistaa rekisteröityjen tuotteiden ja niiden sarjanumeroiden luettelon seuraavasti:

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi ja kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

Adobe ID on yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit ensimmäisen kerran, kun aloitit jäsenyytesi tai ostit Adoben sovelluksen tai palvelun. Jos loit Adobe ID ‑tilin käyttämällä yhteisöpalvelutiliä (Facebookia tai Googlea), Adobe ID:si on sama kuin yhteisöpalvelutiliisi liitetty sähköpostiosoite. Lisätietoja on kohdassa Adobe ID ‑tilin hallinta.

2. Valitse Tilin hallinta ‑sivun yläosassa olevasta siirtymispalkista Tilaukset ja tuotteet.

3. Valitse Tilaushistoria-osasta Näytä tilaukset.

view-your-orders
  4. Valitse Tilaushistoria-osasta haluamasi tilausnumero.

Valitse Tilaushistoria-osasta haluamasi tilausnumero
  5. Valitse Tilaushistoria-näytössä joko Näytä kaikki ladattavat tiedostot tai Lataukset ja sarjanumerot

order-details
  6. Etsi sarjanumero latausluettelosta.

view-serial-number

Jos sinulla on tuotteen pakkaus tai jälleenmyyjän lunastuskoodi

Jos sinulla on tuotteen pakkaus tai jälleenmyyjän lunastuskoodi, etsi sarjanumero seuraavasta taulukosta.

Miten ostit tuotteen?

Missä on koodi tai sarjanumero?

Ennakkoon maksetulla kortilla, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä

Katso alla olevaa kohtaa: Ennakkoon maksettu kortti, tuotepakkaus tai jälleenmyyjä.

Student and Teacher Edition ‑tuotteena

Katso Sarjanumerot, lunastuskoodit ja tuotekoodit | Student and Teacher Edition ‑versiot.

Määrälisenssinä

Sarjanumeron voi hakea Adoben lisensointisivustosta.

Creative Suite 6:n osana (CS6-tuotteet)

Creative Suite 6 ‑sovelluksen asentamiseen tai käynnistämiseen ei tarvita sarjanumeroa. Siirry sen sijaan Adoben tilisivulle ja kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

Jos sinulla on lunastuskoodi, siirry Lunasta ostoksesi ‑kohtaan. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään, anna lunastuskoodi ja asenna tuote toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jos olet suorittamassa asennuksen levyiltä, anna Adobe ID:si, kun asennusohjelma pyytää sinua tekemään niin. (Jos aloitit asennuksen ennen koodin lunastamista, peruuta asennus, lunasta koodisi ja aloita alusta.)

ColdFusion Serverillä, Flash Communication Serverillä tai JRunilla

Katso alla olevaa kohtaa: ColdFusion Server, Flash Communication Server tai JRun.

Ennakkoon maksettu kortti, tuotepakkaus tai jälleenmyyjä

Jos ostit tuotteen käyttämällä ennakkoon maksettua korttia, sinulla on pakettituote tai teit ostoksen jälleenmyyjältä, löydät sarjanumeron toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Mikä sinulla on?   Missä on koodi tai sarjanumero?
Ennakkoon maksettu kortti

Etsi lunastuskoodi kortin takana olevan raaputettavan alueen alta.

Yksityiskohtaiset ohjeet ovat lunastuskoodien avussa.

Tuotepakkaus

(vanhemmat tuotteet)

Vanhempien tuotteiden tapauksessa koodi voi olla levyn kotelossa (sarjanumero), kortissa (lunastuskoodi) tai tuotepakkauksessa (sarjanumero).

Jos sinulla on lunastuskoodin sisältävä kortti, perehdy lunastuskoodien apuun.

Jälleenmyyjän lähettämä sähköpostiviesti

Etsi lunastuskoodi tai sarjanumero sähköpostiviestistä.

Jos sait lunastuskoodin, perehdy lunastuskoodien apuun.

ColdFusion Server, Flash Communication Server tai JRun

Tuote

Miten löydän sarjanumeron?

ColdFusion Server MX ja ColdFusion Server 5.0

1. Siirry ColdFusion Administratoriin.
2. Tuo sarjanumero näyttöön napsauttamalla näytön yläosassa olevassa sinisessä palkissa Version Info (Versiotiedot). Jos sarjanumero ei tule näyttöön, sinulla on tuotteesta kokeiluversio.

ColdFusion Server 4.5

1. Etsi CF Admin ‑työkalupalkki vasemmalta.
2. Tuo sarjanumero näyttöön valitsemalla Server (Palvelin) ‑osiosta Version Info (Versiotiedot).

ColdFusion Server 4.01 ja aikaisemmat versiot

1. Valitse Käynnistä > Suorita. Kirjoita regedit ja valitse OK.
2. Avaa rekisteröintiavain HKEY_local_machineSoftwareAllaireColdFusionCurrentVersion.
3. Katso sarjanumero oikealta.

ColdFusion Studio 4.5 ja aikaisemmat versiot

1. Valitse Help > About > Version Info (Apu > Tietoja > Versiotiedot).
2. Katso sarjanumero valintaikkunan vasemmasta alakulmasta.

Flash Communication Server

1. Käynnistä Administration Console ja kirjaudu sisään.
2. Napsauta License (Käyttöoikeus) ‑välilehteä ja katso sarjanumero Server Licenses (Palvelimen käyttöoikeudet) ‑kentästä.

JRun 4.0 ja 3.0

1. Siirry JRun Management Controliin (JMC).
2. Valitse Serial Number (Sarjanumero).

JRun 2.3.3

1. Siirry JRun Administratoriin.
2. Napsauta Licenses (Käyttöoikeudet) ‑välilehteä.

Virheellinen tai kumottu sarjanumero

Jos sait Creative Suite 6:n asennuksen aikana viestin, jossa ilmoitettiin, että käyttämäsi sarjanumero on kumottu tai se on virheellinen, se johtuu siitä, että Adobe on estänyt sarjanumeron, jota yrität käyttää. Adobe estää sarjanumerot, joista tiedetään, että ne eivät ole Adoben myöntämiä tai joita valtuuttamattomat myyjät ovat käyttäneet petollisesti tuottaakseen laittomia ohjelmistoja. Jos sarjanumero on estetty tästä syystä, saat sen valitettavasti selville vain silloin, kun aktivoit tai asennat Adoben ohjelmiston uudelleen.

Lisätietoja ja ohjeita ongelman ratkaisemiseksi saat tältä sivulta.