Etsi tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit päivittää tuotteen tai asentaa sen uudelleen.

Jos Creative Cloud -sovellus pyytää sarjanumeroa

Creative Cloud -sovellukset eivät vaadi sarjanumeroa. Jos sinua pyydetään antamaan sarjanumero, kun käynnistät Creative Cloud -sovelluksen, kyseessä on virhe. Katso ohjeet ongelman ratkaisuun kohdasta Vianmääritys, kun Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa.

Jos ostit tuotteen Adobe.com-sivustolta tai rekisteröit tuotteen

Jos sovellus on rekisteröity tai se on ladattu Adobe.com-sivustosta, sarjanumeron paikantaminen on helppoa. Adobe pitää siitä kirjaa puolestasi.

Näet luettelon rekisteröidyistä tuotteistasi ja niiden sarjanumeroista seuraavien ohjeiden avulla:

1. Avaa Adobe ID -tilisi napsauttamalla tätä ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi ja -salasanallasi.

Adobe ID -tunnus on yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit aloittaessasi jäsenyyden tai ostaessasi Adobe-sovelluksen tai -palvelun. Jos käytit sometilisi (Facebook tai Google) tunnuksia luodessasi Adobe ID -tiliä, Adobe ID -tunnuksesi on sama kuin sometiliisi liittyvä sähköpostiosoite. Katso lisätietoja kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

2. Valitse Tilin hallinta -sivun yläreunan siirtymispalkista Tilaukset ja tuotteet.

3. Valitse Tilaushistoria-osiosta Näytä tilaukset.

Näytä tilaukset
  4. Valitse Tilaushistoria-osiosta haluamasi tilauksen numero.

Valitse tilausnumero
  5. Valitse Tilausnumero-näkymästä joko Näytä kaikki lataukset tai Lataukset ja sarjanumerot.

Tilausnumeronäyttö
  6. Etsi sarjanumero latausluettelosta.

Etsi sarjanumero

Jos sinulla on tuotteen pakkaus tai jälleenmyyjältä saatu lunastuskoodi

Jos sinulla on tuotteen pakkaus tai jälleenmyyjältä saatu lunastuskoodi, etsi sarjanumerosi seuraavan taulukon avulla.

Miten hankit tuotteen?

Missä koodi tai sarjanumero lukee?

Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä

Katso seuraava kohta: Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä.

Student and Teacher Edition -tuotteena

Katso Sarjanumerot, lunastus- ja tuotekoodit | Student & Teacher Edition -versiot.

määrälisenssinä

Sarjanumeron voi hakea Adobe Licensing Website -sivustosta.

Osana Creative Suite 6 -ohjelmistopakettia (CS6-tuotteet)

Creative Suite 6 -sovelluksen asentamiseen tai käynnistämiseen ei tarvita sarjanumeroa. Siirry sen sijaan Adoben tilisivulle ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja -salasanallasi.

Jos sinulla on lunastuskoodi, siirry Lunasta ostoksesi -kohtaan. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja -salasanalla, anna lunastuskoodi, noudata näyttöön tulevia ohjeita ja asenna tuote.

Jos asennat tuotetta levyiltä, anna Adobe ID -tunnus, kun asennusohjelma pyytää sitä. (Jos aloitit asennuksen ennen koodin lunastamista, peruuta asennus, lunasta koodi ja aloita asennus uudelleen.)

ColdFusion Server, Flash Communication Server tai JRun

Katso seuraava kohta: ColdFusion Server, Flash Communication Server tai JRun.

Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä

Jos olet ostanut tuotteen ennakkoon maksetulla kortilla, jos sinulla on pakettituote tai jos ostit tuotteen jälleenmyyjältä, löydät sarjanumeron näin.

Mikä seuraavista sinulla on?   Missä koodi tai sarjanumero lukee?
Ennakkoon maksettu kortti

Lunastuskoodi on kortin takana olevan raaputuspinnan alla.

Katso tarkat ohjeet kohdasta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Tuotepakkaus

Sarjanumero

Sarjanumeron selvittäminen levyn kotelossa tai tuotepakkauksessa. Sarjanumero on 24-numeroinen koodi.

Huomautus: Elements-tuotteissa sarjanumero sijaitsee Windows-DVD-levyn kotelossa.

Lunastuskoodi

Lunastuskoodi on painettu pakkauksen sisällä olevaan korttiin. Lunastuskoodi on 22-numeroinen aakkosista ja numeroista koostuva koodi.

Katso tarkat ohjeet kohdasta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Jälleenmyyjältä saapunut sähköpostiviesti

Lunastuskoodi tai sarjanumero on sähköpostiviestissä.

Jos sinulle lähetetään lunastuskoodi, lue kohta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Virheellinen tai mitätöity sarjanumero

Jos olet Creative Suite 6:n asennuksen aikana saanut viestin, jonka mukaan käyttämäsi sarjanumero on mitätöity tai virheellinen, se johtuu siitä, että Adobe on estänyt sarjanumeron, jota yrität käyttää. Adobe estää sellaisten sarjanumeroiden käytön, jotka eivät ole Adoben myöntämiä tai joita valtuuttamattomat myyjät ovat luvattomasti käyttäneet väärennettyjen ohjelmistojen tuottamiseen. Valitettavasti saat vain tiedon, että sarjanumero on estetty tästä syystä vasta Adoben ohjelmiston uudelleenaktivoinnin tai uudelleenasennuksen aikana.

Lisätietoja ja ohjeita ongelman ratkaisemiseksi löydät vierailemalla tällä sivulla.