Etsi tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit päivittää tuotteen tai asentaa sen uudelleen.

Jos Creative Cloud -sovellus pyytää sarjanumeroa

Creative Cloud -sovellukset eivät vaadi sarjanumeroa. Jos sinua pyydetään antamaan sarjanumero, kun käynnistät Creative Cloud -sovelluksen, kyseessä on virhe. Katso ohjeet ongelman ratkaisuun kohdasta Vianmääritys, kun Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa.

Jos ostit tuotteen Adobe.com-sivustolta tai rekisteröit tuotteen

Jos sovellus on rekisteröity tai se on ladattu Adobe.com-sivustosta, sarjanumeron paikantaminen on helppoa. Adobe pitää siitä kirjaa puolestasi.

Näet luettelon rekisteröidyistä tuotteistasi ja niiden sarjanumeroista seuraavien ohjeiden avulla:

1. Avaa Adobe ID -tilisi napsauttamalla tätä ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi ja -salasanallasi.

Adobe ID -tunnus on yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytit aloittaessasi jäsenyyden tai ostaessasi Adobe-sovelluksen tai -palvelun. Jos käytit sometilisi (Facebook tai Google) tunnuksia luodessasi Adobe ID -tiliä, Adobe ID -tunnuksesi on sama kuin sometiliisi liittyvä sähköpostiosoite. Katso lisätietoja kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

2. Valitse Tilin hallinta -sivun yläreunan siirtymispalkista Tilaukset ja tuotteet.

3. Valitse Tilaushistoria-osiosta Näytä tilaukset.

Näytä tilaukset
  4. Valitse Tilaushistoria-osiosta haluamasi tilauksen numero.

Valitse tilausnumero
  5. Valitse Tilausnumero-näkymästä joko Näytä kaikki lataukset tai Lataukset ja sarjanumerot.

Tilausnumeronäyttö
  6. Etsi sarjanumero latausluettelosta.

Etsi sarjanumero

Jos sinulla on tuotteen pakkaus tai jälleenmyyjältä saatu lunastuskoodi

Jos sinulla on tuotteen pakkaus tai jälleenmyyjältä saatu lunastuskoodi, etsi sarjanumerosi seuraavan taulukon avulla.

Miten hankit tuotteen?

Missä koodi tai sarjanumero lukee?

Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä

Katso seuraava kohta: Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä.

Student and Teacher Edition -tuotteena

Katso Sarjanumerot, lunastus- ja tuotekoodit | Student & Teacher Edition -versiot.

määrälisenssinä

Sarjanumeron voi hakea Adobe Licensing Website -sivustosta.

Osana Creative Suite 6 -ohjelmistopakettia (CS6-tuotteet)

Creative Suite 6 -sovelluksen asentamiseen tai käynnistämiseen ei tarvita sarjanumeroa. Siirry sen sijaan Adoben tilisivulle ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja -salasanallasi.

Jos sinulla on lunastuskoodi, siirry Lunasta ostoksesi -kohtaan. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja -salasanalla, anna lunastuskoodi, noudata näyttöön tulevia ohjeita ja asenna tuote.

Jos asennat tuotetta levyiltä, anna Adobe ID -tunnus, kun asennusohjelma pyytää sitä. (Jos aloitit asennuksen ennen koodin lunastamista, peruuta asennus, lunasta koodi ja aloita asennus uudelleen.)

ColdFusion Server, Flash Communication Server tai JRun

Katso seuraava kohta: ColdFusion Server, Flash Communication Server tai JRun.

Ennakkoon maksettuna korttina, tuotepakkauksena tai jälleenmyyjältä

Jos olet ostanut tuotteen ennakkoon maksetulla kortilla, jos sinulla on pakettituote tai jos ostit tuotteen jälleenmyyjältä, löydät sarjanumeron näin.

Mikä seuraavista sinulla on?   Missä koodi tai sarjanumero lukee?
Ennakkoon maksettu kortti

Lunastuskoodi on kortin takana olevan raaputuspinnan alla.

Katso tarkat ohjeet kohdasta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Tuotepakkaus

(vanhemmat tuotteet)

Vanhemmissa tuotteissa koodi saattaa olla levykotelon kannessa (sarjanumero), lehtisessä (lunastuskoodi) tai tuotteen pakkauksessa (sarjanumero).

Jos sinulla on lunastuskoodi kortilla, lue kohta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Jälleenmyyjältä saapunut sähköpostiviesti

Lunastuskoodi tai sarjanumero on sähköpostiviestissä.

Jos sinulle lähetetään lunastuskoodi, lue kohta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

ColdFusion Server, Flash Communication Server tai JRun

Tuote

Kuinka sarjanumeron saa selville?

ColdFusion Server MX ja ColdFusion Server 5.0

1. Siirry kohtaan ColdFusion Administrator.
2. Valitse näytön ylälaidan sinisestä palkista Version Info nähdäksesi sarjanumeron. Jos et näe sarjanumeroa, käytössäsi on ohjelmiston kokeiluversio.

ColdFusion Server 4.5

1. Etsi vasemmassa laidassa oleva CF Admin -työkalurivi.
2. Valitse Server-osiosta Version Info nähdäksesi sarjanumeron.

ColdFusion Server 4.01 ja aikaisemmat versiot

1. Valitse Käynnistä > Suorita. Kirjoita regedit ja valitse OK.
2. Avaa rekisteri kohdasta HKEY_local_machineSoftwareAllaireColdFusionCurrentVersion.
3. Sarjanumero näkyy oikeassa laidassa.

ColdFusion Studio 4.5 ja aikaisemmat versiot

1. Valitse Help > About > Version Info.
2. Sarjanumero on valintaikkunan vasemmassa alalaidassa.

Flash Communication Server

1. Käynnistä Administration Console ja kirjaudu sisään.
2. Napsauta License-välilehteä ja merkitse muistiin Server Licenses -kentässä oleva sarjanumero.

JRun 4.0 ja 3.0

1. Siirry kohtaan JRun Management Control (JMC).
2. Valitse Serial Number.

JRun 2.3.3

1. Siirry kohtaan JRun Administrator.
2. Valitse Licenses-välilehti.

Virheellinen tai mitätöity sarjanumero

Jos olet Creative Suite 6:n asennuksen aikana saanut viestin, jonka mukaan käyttämäsi sarjanumero on mitätöity tai virheellinen, se johtuu siitä, että Adobe on estänyt sarjanumeron, jota yrität käyttää. Adobe estää sellaisten sarjanumeroiden käytön, jotka eivät ole Adoben myöntämiä tai joita valtuuttamattomat myyjät ovat luvattomasti käyttäneet väärennettyjen ohjelmistojen tuottamiseen. Valitettavasti saat vain tiedon, että sarjanumero on estetty tästä syystä vasta Adoben ohjelmiston uudelleenaktivoinnin tai uudelleenasennuksen aikana.

Lisätietoja ja ohjeita ongelman ratkaisemiseksi löydät vierailemalla tällä sivulla.