Ändra företagsnamn | ACON-formulär och förfarande

Om du vill ha ditt företagsnamn ändrat, kontakta den som är ansvarig för kontot. Han/hon kan skicka in en begäran om ändring av företagsnamn. Om det inte finns någon kontoansvarig kan du signera det ifyllda formuläret i ansvarig persons ställe och sedan skicka in formuläret. Följ stegen nedan.

1. Hämta ett ACON-formulär (Adobe Change of Name):

Högerklicka på länken nedan och välj spara länk som (Firefox och Chrome), spara mål som (Internet Explorer) eller hämta länkad fil som (Safari).

Hämta ACON-formulär

2. Fyll i formuläret. Öppna det, fyll i all den information som krävs och spara sedan formuläret.

3. Kontakta oss via chatten för att skicka in det ifyllda formuläret.