Adobe on testannut yhteistyössä Applen kanssa Adobe Creative Cloud -sovellusten luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on Mac OS X Yosemite (versio 10.10). Kaikkien Adobe Creative Cloud -tuotteiden uusimmat versiot ovat yhteensopivia. Nykyisen Photoshop CC -julkaisun (2014.2) lisäksi Photoshop-tiimi on testannut yhteensopivuuden myös seuraavien versioiden osalta: Photoshop CC 2014 (2014.2), Photoshop CC (14.2.1) ja CS6 (13.0.6; 13.1.2).

Jokaisen uuden käyttöjärjestelmän kohdalla saattaa kuitenkin ilmetä odottamattomia ongelmia, joita ei ole havaittu testauksen yhteydessä. Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Tarvitseeko Adobe Creative Cloud -sovelluksia päivittää niiden Mac OS X Yosemite -yhteensopivuuden varmistamiseksi?

Et.

Onko Adoben tiedossa mitään merkittäviä ongelmia, virheitä tai outoja käyttökokemuksia käytettäessä CC- tai Acrobat -tuotteita Mac OS X Yosemite -käyttöjärjestelmässä?

Apple on parantanut turvallisuutta ottamalla käyttöön uuden ”V2 -koodin allekirjoitusvarmenteen” (sen avulla voi varmistua että sovellus on peräisin sen kehittäjältä eikä sitä ole muutettu, siinä ei ole virusta eikä se ole vaurioitunut). Adobe allekirjoittaa tulevat päivitykset käyttäen V2-versiota, mutta jotkut sovellukset joissa on käytetty vanhempaa V1-versiota, voivat antaa virheilmoituksen:”<Adobe-sovellusta> ei voi avata koska kehittäjää ei voida varmistaa." Lisätietoja.

Kun Mac OS X 10.10 -versiota käytetään Safari 8:n kanssa, PDF-tiedostot eivät avaudu Adobe Acrobatilla tai selaimen Reader PDF -laajennuksella. Kun PDF-tiedostoa avataan selaimessa, Safarin PDF-tiedostojen esikatselu on oletussovellus PDF-tiedostojen katseluun. Määritä Adoben laajennus oletussovellukseksi PDF-tiedostojen katseluun. Lisätietoja.

Creative Cloud -tuotteiden testauskäytössä ei havaittu merkittäviä ongelmia Mac OS X Yosemite -käyttöjärjestelmässä.

Käytettäessä Lightroom-ohjelmistoa Mac OS X 10.10 -käyttöjärjestelmässä, Map-moduuli latautuu joissakin tapauksissa hitaasti tai osittain, jos verkkoyhteyden kaistanleveys on liian alhainen, tai näkyviin tulee seuraava virheilmoitus: ”Kuvia ei valitettavasti ole täällä”. Lisätietoja.

Miten asennan -yhteensopivuuspäivitykset vastaisuudessa?

Kun tarvitaan yhteensopivuuspäivityksiä käytettäessä Creative Cloud -tuotteita Mac OS X Yosemite -käyttöjärjestelmässä, saat ilmoituksen päivityksistä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta tai itse sovelluksen kautta.

Käytän useita laajennuksia Creative Cloud -sovellusten nykyisessä versiossa. Ovatko nämä laajennukset yhteensopivia Mac OS X Yosemite -käyttöjärjestelmän kanssa?

Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan laajennuksen yhteensopivuus ottamalla yhteys laajennuksen myyjään ennen päivitystä Mac OS X Yosemite -käyttöjärjestelmään. Ulkopuolisten toimittajien tuotteisiin liittyen tulee ottaa yhteys valmistajaan.

Tarjoaako Adobe teknistä tukea Mac OS X Yosemite -käyttöjärjestelmässä käytettäviin tuotteisiinsa?

Adobe tarjoaa tukea Mac OS X Yosemite -käyttöjärjestelmää käyttäville asiakkaille asiakastukea koskevien vakiokäytäntöjensä mukaisesti. -tukisivulla voit tutustua lisämaksuttomiin ja maksullisiin tukiohjelmiin.

Olen määrälisenssiasiakas. Kuinka saan päivitykset Creative Cloud -tuotteisiini?

Adobe suosittaa noudattamaan päivitysten hallinnassa yrityksen omia käytäntöjä.  Voit ottaa yhteyttä yrityksesi Adobe-käyttöoikeuksista vastaavaan henkilöön ja pyytää tietoja yrityksen käytännöistä koskien ohjelmistojen päivittämistä. Määrälisenssiasiakkaiden osalta järjestelmänvalvojien kannattaa käydä sivulla Creative Cloud Packager saadakseen lisätietoa siitä, kuinka pakataan päivitykset CC:n ja CS6:n hiljaiseen käyttöönottoon.

Ovatko yksittäisten tuotteiden kokeiluversiot yhteensopivia Mac OS X Yosemite -käyttöjärjestelmän kanssa?

Kyllä. Jos tuotteen täysversio sopii yhteen Mac OS X Yosemite -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva.  Tässä dokumentissa kuvatut tunnetut ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.