Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa

Creative Cloud ‑sovellusten käyttö ei edellytä sarjanumeroa. Kokeile ongelmaan alla olevia ratkaisuja.

Yhteys- tai käyttöönotto-ongelma saattaa aiheuttaa tämän sarjanumerovirheen. Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä, kunnes sovellukseen kirjautuminen onnistuu.

Näetkö kaksi Adoben logoa?

Jos näkyviin tulee kaksi Adoben logoa, aktivointipalvelimet ovat käytettävissä. Kirjaudu uudestaan sisään Creative Cloud -sovellukseen.

Eivätkö Adoben logot näy?

Tarkista internet-yhteys ja yritä käyttää Adoben aktivointipalvelimia uudelleen. Yhteyden pitää olla turvallinen, kun kirjaudut sovellukseen.  Kirjaudu uudestaan sisään Creative Cloud -sovellukseen.

Jos tarvitset sisäänkirjautumiseen liittyviä ohjeita, perehdy sovellukseen kirjautumiseen tai sen aktivointiin.

Varmista näillä ohjeilla, että Creative Cloud -tilauksesi on aktiivinen.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva Creative Cloud -kuvake.)

2. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Uloskirjautumisnäyttö
    Uloskirjautumisnäyttö

Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

3. Kirjaudu uudelleen Creative Cloud -tilille.

4. Jos et käytä Creative Cloud -tietokonesovelluksen uusinta versiota, näyttöön tulee kehote päivittää sovellus. Valitse Päivitä.

Maksutietojen tarkistaminen

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.adobe.com/plans.

2. Valitse Muokkaa laskutusta ja maksua.

Muokkaa laskutus- ja maksutietoja

3. Valitse joko Lisää uusi tai Muokkaa.

Muokkaa maksutietoja

4. Tarkista, että maksutiedot, laskutusosoite ja puhelinnumero ovat oikein. Katso ohjeet laskutustietojen päivittämiseen.

Käytätkö yrityskorttia? Käytä aina kortinhaltijan nimeä ja laskutusosoitetta omien tietojesi sijaan. Tarkasta kortinhaltijalta tai yrityksesi kirjanpito-osastolta oikea nimi ja laskutusosoite.

Jos ostit vain englanninkielisen tilauksen, varmista, että Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen oletuskieliasetukseksi on asetettu englanti (kansainvälinen).

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva Creative Cloud -kuvake.)

2. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset.

Oletusarvot -näyttö
    Oletusarvot

Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

3. Valitse vasemmalta Sovellukset

4. Tarkista, että Oletusasennuskieli-kohdassa on valittuna englanti (kansainvälinen) .

Sovelluksen kielen vaihtaminen englanti (kansainvälinen) ‑vaihtoehdoksi

5. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Valmis.

Jos tietokoneen järjestelmän kello on väärässä, aktivoinnissa voi ilmetä ongelmia. Varmista, että tietokoneen järjestelmän kello on asetettu oikeaan päivämäärään ja aikaan.