Creative Cloud ‑sovellusten käyttö ei edellytä sarjanumeroa. Kokeile ongelmaan alla olevia ratkaisuja.

Yhteys- tai käyttöönotto-ongelma saattaa aiheuttaa tämän sarjanumerovirheen. Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä, kunnes sovellukseen kirjautuminen onnistuu.

Näetkö kaksi Adoben logoa?

Jos näkyviin tulee kaksi Adoben logoa, aktivointipalvelimet ovat käytettävissä. Kirjaudu uudestaan sisään Creative Cloud -sovellukseen.

Eivätkö Adoben logot näy?

Tarkista internet-yhteys ja yritä käyttää Adoben aktivointipalvelimia uudelleen. Yhteyden pitää olla turvallinen, kun kirjaudut sovellukseen.  Kirjaudu uudestaan sisään Creative Cloud -sovellukseen.

Saat tästä kohdasta ohjeita sovellukseen kirjautumiseen tai sen aktivointiin.

Varmista näillä ohjeilla, että Creative Cloud -tilauksesi on aktiivinen.

1. Käynnistä Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Napsauta Creative Cloud -kuvaketta  Windowsin tehtäväpalkissa tai macOS-valikkorivillä.)

2. Valitse profiilivalikostasi Kirjaudu ulos.

Uloskirjautumisnäyttö
    Uloskirjautumisnäyttö

Näyttääkö näyttö erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

3. Kirjaudu uudestaan sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla.

4. Jos et käytä Creative Cloud -tietokonesovelluksen uusinta versiota, näyttöön tulee kehote päivittää sovellus. Valitse Päivitä.

Maksutietojen tarkistaminen

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi.

2. Valitse Omat tilaukset -kohdasta Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
    Tilauksen hallinta
  3. Valitse tilauksen tietosivun Tilaus ja maksaminen -kohdasta Maksun hallinta.

Valitse Maksun hallinta.
    Valitse Maksun hallinta.
  4. Tarkista, että maksutiedot, laskutusosoite ja puhelinnumero ovat oikein. Katso ohjeet laskutustietojen päivittämiseen.

Huomautus:

Käytätkö yrityskorttia? Käytä aina kortinhaltijan nimeä ja laskutusosoitetta omien tietojesi sijaan. Tarkasta kortinhaltijalta tai yrityksesi kirjanpito-osastolta oikea nimi ja laskutusosoite.

Jos ostit vain englanninkielisen tilauksen, varmista, että Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen oletuskieliasetukseksi on asetettu englanti (kansainvälinen).

1. Käynnistä Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Napsauta Creative Cloud -kuvaketta  Windowsin tehtäväpalkissa tai macOS-valikkorivillä.)

2. Napsauta oikean yläkulman hammasrataskuvaketta  avataksesi Oletusarvot.

Oletusarvot näytöstä
    Oletusarvot

Näyttääkö näyttö erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

3. Valitse sivupalkista Sovellukset

4. Tarkista, että Oletusasennuskieli-kohdassa on valittuna Englanti (kansainvälinen) .

Sovelluksen kielen vaihtaminen englanniksi
  5. Ota muutokset käyttöön napsauttamalla Valmis.

Jos tietokoneen järjestelmän kello on väärässä, se voi aiheuttaa aktivointiongelmia. Varmista, että tietokoneen järjestelmäkello on asetettu oikeaan päivämäärään ja aikaan.