Creative Cloud -sovellukset käyttävät kirjautumiseen Adobe ID -tunnustasi, eivät sarjanumeroa. Jos Creative Cloud -sovelluksen käynnistyksen yhteydessä pyydetään sarjanumeroa, yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ennen kuin aloitat: minkä tilisivun näet?

icon

Olemme olleet kiireisiä!

Pyrimme kovasti parantamaan kokemuksiasi. Olemme siirtymässä käyttämään uudelleen suunniteltua tilisivua. Jotta voimme ohjata sinut oikeaan sisältöön, katso ensin, minkä tilisivun näet.

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi (käytä sähköpostiosoitetta, jonka annoit tiliä luodessasi).

2. Napsauta alla olevaa sivua, joka vastaa tilisivuasi, ja löydät oikeat ohjeet.

Tarkista internet-yhteys

1. Selvitä, voitko käyttää Adobe aktivointipalvelimia.

Jos näkyviin tulee kaksi Adoben logoa,
    aktivointipalvelimet ovat käytettävissä. Kokeile kirjautua sovellukseen.

2. Jos kirjautuminen tuottaa vieläkin ongelmia, napsauta tätä linkkiä.

Jos näkyviin tulee testin onnistumisesta kertova viesti, aktivointipalvelimet ovat käytettävissä. Kokeile nyt kirjautua ohjelmistoon.

Varmista, että tilaus on aktivoitu

1. Avaa Creative Cloud -työpöytäsovellus valitsemalla tehtäväpalkista (Windows) tai Omenavalikosta (Mac OS) Creative Cloud -kuvake.

Creative Cloud -kuvake
  2. Valitse profiilivalikostasi Kirjaudu ulos.

Kirjaudu ulos
  3. Kirjaudu uudelleen sisään kirjoittamalla Adobe ID -tunnuksesi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasana ja napsauttamalla sitten Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään
  4. Napsauta oikean yläkulman hammasrataskuvaketta.

5. Valitse ponnahdusvalikosta Tarkista sovelluspäivitykset. Voit päivittää Creative Cloud -työpöytäsovelluksen ja etsiä päivityksiä myös painamalla Ctrl + Alt + R (Windows) tai Komento + Optio + R (Mac OS).

Tarkista sovelluspäivitykset
  6. Jos et käytä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusinta versiota, näyttöön tulee kehote päivittää. Valitse Päivitä.

Vahvista tilin tiedot

Tarkista maksutiedot

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi Adobe ID -tunnuksellasi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja -salasanallasi.

Jos kirjautuminen tuottaa vaikeuksia, katso Adobe ID -tili ja kirjautumisongelmat.

2. Valitse ponnahdusikkunasta Tilin hallinta. Saatat saada kehotteen, jossa sinua pyydetään antamaan salasana tai vahvistamaan henkilöllisyytesi.

Adobe ID -tilin hallintaikkuna aukeaa.

Tilin hallinta
  3. Valitse Tilaukset ja tuotteet -kohdasta Muokkaa maksutietoja.

Muokkaa maksutietoja
  4. Tarkista, että luotto- tai pankkikortin numero, vanhenemispäivä, laskutusosoite ja puhelinnumero on annettu oikein ilman välejä tai viivoja. Katso ohjeet laskutustietojen päivittämiseen.

Käytätkö yrityksen korttia?
    Käytä kortinhaltijan nimeä ja laskutusosoitetta omien tietojesi sijaan. Tarkasta kortinhaltijalta tai yrityksesi kirjanpito-osastolta oikea nimi ja laskutusosoite.

5. Valitse Yhteydenpito-välilehti ja tarkista Yhteydenpitoasetukset-kohdasta, että postiosoitteesi on oikein ja että se vastaa tilisi maksukorttiin liittyvää osoitetta.

Tarkista, että syntymäpäiväsi on oikein

Virheellinen tai puuttuva syntymäpäivätieto voi estää Creative Cloudin käyttämisen.

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi Adobe ID -tunnuksellasi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja -salasanallasi.

Jos kirjautuminen tuottaa vaikeuksia, katso Adobe ID -tili ja kirjautumisongelmat.

2. Anna mahdollisessa kehotteessa syntymäpäivätietosi ja valitse Päivitä. Jos syntymäpäivää ei hyväksytä, antamasi ikä ei täytä CC:n vaatimuksia. Katso: Virhe: Et ole oikeutettu käyttämään Creative Cloud -palveluita.

3. Jos haluat muuttaa syntymäpäivätietoja, tyhjennä selaimen välimuisti (katso ohjeet selaimen dokumentaatiosta) ja yritä uudelleen. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla toista selainta. Sinun on ehkä odotettava 24 tuntia, ennen kuin voit antaa uuden syntymäajan.

Vahvista tietokoneen asetukset

Valitse kieleksi kansainvälinen englanti

Jos olet hankkinut ainoastaan englanninkielisen tuotetilauksen, varmista, että Creative Cloud -työpöytäsovelluksen oletuskieliasetus on englanti (kansainvälinen).

1. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus valitsemalla tehtäväpalkista (Windows) tai Omenavalikosta (Mac OS) Creative Cloud -kuvake.

Creative Cloud -kuvake
  2. Valitse hammasrataskuvake ja valitse Oletusarvot.

Oletusarvot
  3. Valitse Creative Cloud ja napsauta sitten Sovellukset-välilehteä.

4. Valitse Sovelluksen kieli -valikosta Englanti (kansainvälinen).

Varmista, että tietokoneen kellonaika ja päivämäärä ovat oikein

Jos tietokoneen järjestelmän kello on väärässä, tästä voi aiheutua aktivointiongelmia. Nollasitko tietokoneesi päivämäärän ja kellonajan äskettäin? Tarkista, että tietokoneen järjestelmän kelloon on määritetty oikea päivämäärä ja aika.