Luettelo Adobe Creative Cloud -tuotteiden yhteensopivuusongelmista macOS X 10.14 Mojave -käyttöjärjestelmässä

Huomautus:

Kun päivität macOS:n uusimpaan versioon tai käynnistät Creative Cloud -sovelluksen ensimmäisen kerran macOS Mojaven uusimmassa versiossa, saatat nähdä varoitusviestin, joka kertoo, että Adobe-ohjelmistot on optimoitava suorituskyvyn parantamiseksi. Tämä johtuu tietyistä 32-bittisistä osista, ja ongelma korjataan myöhemmässä Creative Cloud -päivityksessä. Huomaa, että käyttäjältä ei vaadita tällä hetkellä toimia ja että sovellukset toimivat edelleen normaalisti.

Lisätietoja on artikkelissa 32-bittisten ohjelmien yhteensopivuus macOS -käyttöjärjestelmän kanssa.

Adobe on testannut Adobe Creative Cloud -ohjelmien luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on macOS 10.14 Mojave -käyttöjärjestelmä. Kaikkien Creative Cloud -tuotteiden uusimmat versiot ovat yhteensopivia.

Onko Adoben tiedossa mitään ongelmia, virheitä tai outoja käyttökokemuksia käytettäessä Creative Cloud tai Adobe Acrobat® -tuotteita macOS Mojave -käyttöjärjestelmässä?

Olemme tietoisia joistakin ongelmista, joita voi ilmetä sen jälkeen, kun käyttäjät ovat päivittäneet macOS 10.14 -käyttöjärjestelmään. Pyrimme ratkaisemaan nämä ongelmat tulevassa versiossa.

Tarvitseeko muita Creative Cloud -sovelluksia päivittää niiden macOS Mojave -yhteensopivuuden varmistamiseksi?

Tällä hetkellä ei tarvitse.

Miten voin ilmoittaa mahdollisista ongelmista?

Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Käytän useita laajennuksia ja laiteohjaimia Creative Cloud -sovelluksissani. Toimivatko ne macOS Mojaven kanssa?

Suosittelemme, että asiakkaat tarkistavat laajennuksien yhteensopivuuden toimittajien kanssa ennen päivittämistä macOS Mojave -käyttöjärjestelmään. Lisäksi suosittelemme, että asiakkaat suorittavat omat testinsä tuotantoon käyttämättömässä osiossa varmistaakseen, että uusi käyttöjärjestelmä toimii heidän nykyisen laitteistojensa ja ohjaintensa kanssa.

Tarjoaako Adobe teknistä tukea macOS Mojave -käyttöjärjestelmässä käytettäviin tuotteisiinsa?

Adobe tarjoaa tukea macOS Mojave -käyttöjärjestelmää käyttäville asiakkaille asiakastukea koskevien vakiokäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja tukiohjelmistamme on keskitetyssä tuessamme.

Ovatko yksittäisten tuotteiden kokeiluversiot yhteensopivia macOS Mojave -käyttöjärjestelmän kanssa?

Kyllä. Jos tuotteen täysversio sopii yhteen macOS Mojave -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva. Tässä dokumentissa kuvatut tunnetut ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.