Usein kysytyt kysymykset macOS 10.14 Mojaven yhteensopivuudesta | Creative Cloud

Luettelo Adobe Creative Cloud -tuotteiden yhteensopivuusongelmista macOS X 10.14 Mojave -käyttöjärjestelmässä

Huomautus:

Kun päivität macOS:n uusimpaan versioon tai käynnistät Creative Cloud -sovelluksen ensimmäisen kerran macOS Mojaven uusimmassa versiossa, saatat nähdä varoitusviestin, joka kertoo, että Adobe-ohjelmistot on optimoitava suorituskyvyn parantamiseksi. Tämä johtuu tietyistä 32-bittisistä osista, ja ongelma korjataan myöhemmässä Creative Cloud -päivityksessä. Huomaa, että käyttäjältä ei vaadita tällä hetkellä toimia ja että sovellukset toimivat edelleen normaalisti.

Lisätietoja on artikkelissa 32-bittisten ohjelmien yhteensopivuus macOS -käyttöjärjestelmän kanssa.

Adobe on testannut Adobe Creative Cloud -ohjelmien luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on macOS 10.14 Mojave -käyttöjärjestelmä. Kaikkien Creative Cloud -tuotteiden uusimmat versiot ovat yhteensopivia.

Olemme tietoisia joistakin ongelmista, joita voi ilmetä sen jälkeen, kun käyttäjät ovat päivittäneet macOS 10.14 -käyttöjärjestelmään. Pyrimme ratkaisemaan nämä ongelmat tulevassa versiossa.

Tällä hetkellä ei tarvitse.

Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Suosittelemme, että asiakkaat tarkistavat laajennuksien yhteensopivuuden toimittajien kanssa ennen päivittämistä macOS Mojave -käyttöjärjestelmään. Lisäksi suosittelemme, että asiakkaat suorittavat omat testinsä tuotantoon käyttämättömässä osiossa varmistaakseen, että uusi käyttöjärjestelmä toimii heidän nykyisen laitteistojensa ja ohjaintensa kanssa.

Adobe tarjoaa tukea macOS Mojave -käyttöjärjestelmää käyttäville asiakkaille asiakastukea koskevien vakiokäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja tukiohjelmistamme on keskitetyssä tuessamme.

Kyllä. Jos tuotteen täysversio sopii yhteen macOS Mojave -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva. Tässä dokumentissa kuvatut tunnetut ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa