Acrobat DC er et 64-bitersprogram på Mac hvor 32-biters TWAIN-drivere ikke støttes.

Oppdater:

I Acrobat DC-versjonen som ble frigitt i juli har vi lagt til støtte for 64-biters TWAIN-drivere på Mac

Løsning:

Brukere kan fortsatt bruke ICA-drivere til skanning. Tilhørende drivere kan lastes ned fra App Store-oppdateringen (som vist på følgende bilde) når skanneren er koblet til.

App Store-oppdatering