Etter at du har installert oppdateringen Acrobat X 10.0.1 i 64-bitersversjonen av Windows 7, mangler kontekstmenyalternativet i Windows Utforsker.

Løsning 1: Registrer kontekstmenyen DLL

1. Velg Start > Alle programmer.
  2. Klikk Tilbehør.
  3. Høyreklikk Ledetekst og velg Kjør som administrator fra kontekstmenyen.
  4. Klikk Ja i dialogboksen Brukerkontokontroll.
  5. Skriv følgende linje og trykk på returtasten.

Acrobat 10 og 64-biters Windows-operativsystemer:

regsvr32 "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 10.0\Acrobat Elements\ContextMenu64.dll"

Acrobat 10 og 32-biters Windows-operativsystemer:

regsvr32 "C:\Program Files\Adobe\Acrobat 10.0\Acrobat Elements\ContextMenu32.dll"

Acrobat 9 og 64-biters Windows-operativsystemer:

regsvr32 "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat Elements\ContextMenu64.dll"

Acrobat 9 og 32-biters Windows-operativsystemer:

regsvr32 "C:\Program Files\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat Elements\ContextMenu32.dll"

Løsning 2: Legg til Acrobats kontektsmenytast under mappen Godkjent i Windows-katalogen

Sjekk om en streng med verdidata “Adobe.Acrobat.ContextMenu” ikke er blokkert av windows-maskin.

Strengbane: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell
Extensions\Blocked with a value data: Adobe.Acrobat.ContextMenu

Hvis strengen er til stede under vinduets blokkerte taster, bare fjerner du denne spesifikke strengen fra plasseringen over til den berørte maskinen og starter på nytt.

Strengen ovenfor bør kun være under Godkjent-mappen.