Med Acrobat DC-utgaven fra 13. oktober 2015 kan du installere Acrobat DC uten å fjerne forrige versjon (X eller XI) av Acrobat.

Under installeringen av Acrobat DC, gir Creative Cloud-skrivebordsprogrammet eller Acrobat-installeringsprogrammet deg mulighet til å velge om du vil fjerne eller beholde forrige versjon av Acrobat. Alternativet Fjern gamle/tidligere versjoner er valgt som standard. Hvis du vil installere Acrobat DC uten å fjerne forrige versjon av Acrobat, fjerner du haken i avmerkingsboksen.

Men hvis du har både Acrobat X/XI og DC installert på samme datamaskin, virker ikke alle arbeidsflytene og de delte ressursene eller innstillingene med forrige versjon av Acrobat. De virker med Acrobat DC.

Blokkerte arbeidsflyter fra AX/XI når du har både X/XI og DC installert

Alle arbeidsflyter for PDF-oppretting blokkeres fra Acrobat X/XI når Acrobat DC er installert. Når du avinstallerer Acrobat DC, begynner arbeidsflytene fra Acrobat X/XI å virke igjen.

Hva skjer med de delte ressursene/innstillingene når du har både X/XI og DC installert?

• Det er bare én Adobe PDF-skriver som er tilgjengelig i det felles miljøet, og det er den i DC.
  • PDFMaker- og Web Capture-tillegg er bare for Acrobat DC.
  • Filer i "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe" i 64-biters Windows-systemer og "C:\Program Files\Common Files\Adobe" i 32-biters Windows-systemer verken lagres i versjonsspesifikke mapper eller deles.
  • Alternativer for tilpasset jobb deles.