Problem

Safari må lukkes for å fortsette med Acrobat-installasjonen. Lukk og prøv på nytt

Følgende programkonflikt-dialogboks vises under installering av Acrobat DC:

Konflikt med Safari under installering av Acrobat DC

Løsning

Avslutt alle Safari- eller Adobe Reader-programmer som kjører, og prøv på nytt.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet