Acrobat Chrome-utvidelse virker ikke

Hvis du installerer Acrobat Reader DC og deretter installerer Acrobat DC Classic eller Acrobat XI, virker ikke Adobe Acrobat Chrome-utvidelsen.

Hvis følgende scenario forårsaker dette problemet, prøv den foreslåtte løsningen nedenfor.

1. Installer Acrobat Reader DC, og velg deretter Adobe Acrobat Chrome-utvidelse ved første oppstart.

2. Åpne Chrome og aktiver utvidelsen.

3. Installer enten Acrobat DC Classic eller Acrobat XI.

4. Åpne Chrome og aktiver Chrome-utvidelsen (hvis du ikke gjorde dette i trinn 2).

5. Bruk utvidelsen for å konvertere en HTML-fil til PDF eller åpne en PDF-fil i Chrome.

Utvidelsen forblir i ventende tilstand og ingenting skjer.

Konvertere en nettside til PDF virker ikke
    Konvertere en nettside til PDF virker ikke

Åpne en PDF-fil i Chrome virker ikke
    Åpne en PDF-fil i Chrome virker ikke

Løsning: Åpne Acrobat DC og lukk den etter et par sekunder.

Prøv følgende løsning:

• Åpne Acrobat Reader DC og lukk den etter et par sekunder. Prøv nå å bruke Chrome-utvidelsen for å åpne en PDF-fil eller konvertere en HTML-fil til en PDF-fil.