Problem: Acrobat krasjer når man klikker på Vedlegg til epost-ikonet

Når du prøver å legge ved en PDF til e-post ved hjelp av Legge ved epost-ikonet i Acrobat DC på macOS Mojave, krasjer Acrobat med følgende feilmelding: "Acrobat Pro DC avslutter uventet".

Acrobat krasjer når man klikker på Vedlegg til Epost-ikonet

Dette oppstår vanligvis grunnet en av følgende årsaker:

• Utilstrekkelig tillatelse i SendMail-mappen
  • SendMail-mappen er skadet

Løsning

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

1. Åpne Finder og klikk på > Gå til mappe.

Velg Gå > Gå til mappe
  2. I dialogboksen Gå til mappe, skriv inn /private/var i tekstfeltet, og klikk deretter på .

Gå til Mappe
  3. Bruk søkefeltet øverst til høyre i dialogboksen, søk etter "SendMail". (Pass på at du velger mappen "Var", ellers kan den ikke finne den.)

Søk etter Sendmail-mappen
  4. Flytt SendMail-mappen til Papirkurv.

5. Lukk Acrobat, og start det igjen. (Det vil gjenopprette SendMail-mappen, og det bør løse problemet.)