Kan ikke redigere Excel-fil opprettet fra PDF ved hjelp av Acrobat

Problem: Kan ikke redigere Excel-fil opprettet fra PDF ved hjelp av Acrobat

Når du konverterer en PDF til en MS Excel-fil ved hjelp av Acrobat, kan du ikke redigere Excel-filen. Dette skyldes tilstedeværelsen av levende tekst som tittel, overskrift eller bunntekst sammen med et bilde i PDF-filen.

Løsning: Opprett en registernøkkel for å aktivere OCR på PDF-filen

På grunn av tilstedeværelsen av levende tekst sammen med et bilde i PDF-filen, er OCR ikke slått på som standard. Du må aktivere OCR til å kjøre på PDF ved hjelp av følgende registernøkkel.

Trinn for å opprette registernøkkelen for å aktivere OCR på PDF-filen

1. Avslutt Acrobat-programmet hvis det kjører.

2. Åpne registeret –  gå til Kjør (Windows-menyen + R), skriv inn regedit.exe i det åpne feltet og klikk på OK.

3. I Registerredigering går du til følgende plassering

For 64-biters systemer

• Plassering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState

For 32-bits systemer

• Plassering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState
  4. Under FeatureState, oppretter du en nøkkel av typen DWORD og kaller den ExportRunOCR. Endre verdien til 1.

5. Lukk Registerredigering.

Åpne Acrobat, og konverter PDF-filen til Excel-filen. Du kan redigere Excel-filen nå.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet