Avslutning av støtte for Office 2003 PDFMakers for Acrobat

Microsoft avslutter støtten for Office 2003 den 8. april 2014 (i tillegg til Windows XP). Besøk http://windows.microsoft.com/nb-no/windows/end-support-help for mer informasjon.

Dette medfører at Adobe planlegger å avslutte støtten for Office 2003 PDFMakers for Acrobat 11.x og Acrobat 10.x ved neste kvartalsvise oppdatering (forventet i mai 2014).

Hvem påvirkes av dette, og hva innebærer endringen?

Eksisterende Acrobat XI- og Acrobat X-brukere kan fortsette å bruke Acrobat PDFMakers for Office 2003. Etter neste kvartalsvise oppdatering vil imidlertid ikke Adobe utgi feilrettinger for Office 2003 PDFMakers. I tillegg vil Adobe heller ikke yte teknisk støtte for problemer ved kjøring av Acrobat med Office 2003. Disse retningslinjene gjelder også for bedriftskunder med vedlikeholds-/oppgraderings- og støtteplaner, eller en kontrakt som gir dem rett til vedlikehold/oppgraderinger og støtte fra Adobe.