Feil 10:10 ved visning av PDF i Internet Explorer

Feil 10:10 vises ved forsøk på å vise en PDF-fil i Internet Explorer med programtillegget Acrobat eller Acrobat Reader

Når du viser en PDF i Internet Explorer med programtillegget Adobe Acrobat eller Acrobat Reader, vises følgende feilmelding: "Det er et problem med Adobe Acrobat/Reader. Hvis det kjører, kan du avslutte og prøve på nytt. (10:10)".

Feil 10:10

Løsning: Aktiver beskyttet modus i Adobe Acrobat eller Acrobat Reader

1. Velg Rediger > Innstillinger i Adobe Acrobat eller Acrobat Reader.

2. Velg Sikkerhet (utvidet) fra kategoriene til venstre.

3. Velg Aktiver beskyttet modus ved oppstart under Sandbox-beskyttelser, og klikk deretter på OK.

Aktiver beskyttet modus ved oppstart

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet