Når du velger Hjelp > Se etter oppdateringer i Acrobat eller Reader vises dialogboksen Klar til å installere. Når du klikker på Installer, så vises feil 1602.

Løsning

Slett ARM-mappen under riktig kataloghierarki.

Acrobat 9

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Acrobat\9.2
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Acrobat\9.2

Reader 9

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Reader\9.2
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Reader\9.2

Acrobat 8

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Acrobat\8.1
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Acrobat\8.1

Reader 8

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Reader\8.1
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Reader\8.1

Tilleggsinformasjon

Feil 1602 vises hvis ARM (Acrobat Refresh Manager) selvoppdaterende MSI-filer mangler fra Adobe Readers programdatamapper.