problemet: Det oppsto en feil under forsøk på å opprette et postdokument

Når du prøver å sende en PDF som vedlegg ved hjelp av Acrobat DC på macOS Mojave, ser du følgende feilmelding: "Det oppsto en feil under forsøk på å opprette et postdokument".

Feil under oppretting av et postdokument

Når du først installerer Acrobat DC på macOS Mojave, får du en melding om å gi tillatelser til Acrobat og standard e-postklient (e-post eller Outlook). Hvis du nekter tillatelsene den gangen, ser du denne feilmeldingen mens du sender PDF-filer som vedlegg.

Løsning

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

1. Klikk på Apple-ikonet øverst til venstre på skjermen, og velg deretter Systemvalg.

Velg Systemvalg
  2. I dialogboksen Systemvalg velger du Sikkerhet og personvern.

Sikkerhet og personvern
  3. Gjør følgende i dialogboksen Sikkerhet og personvern:

1. Velg Personvern.
    2. Velg Automatisering i ruten til venstre, og velg deretter Epost eller avmerkingsboksen Outlook under Adobe Acrobat i ruten til høyre.
    Valgene Sikkerhet og personvern
  4. Lukk Acrobat, og start det igjen.