Acrobat eller Acrobat Reader krasjer, eller viser feilmeldingen Kan ikke vise PDF i macOS

Problem: Acrobat eller Acrobat Reader krasjer eller viser feilmeldingen «Denne PDF-en kan ikke vises i Acrobat eller Reader, og programmet blir nå avsluttet.»

Feilmeldingen Kan ikke vise PDF i Acrobat eller Reader

Acrobat eller Acrobat Reader krasjer på macOS eller viser feildialogen ovenfor når du utfører noen av oppgavene nedenfor i en PDF-fil:

• Spille av MP4-innhold
  • Gjengi en 3D-modell
  • Legge til en .U3D-fil
  • Bla i en PDF opprettet i InDesign

Årsak

Når den virtuelle minnegrensen i Acrobat eller Acrobat Reader går over den interne terskelverdien, viser Acrobat feilen og avsluttes.

Løsning: Opprett en FeatureState.plist-fil med en låseinnstilling for å øke terskelverdien

1. Avslutt programmet Acrobat eller Acrobat Reader hvis det allerede kjører.

2. Gå til mappen  /Bibliotek/Application Support/Adobe/(produktnavn)/(versjon)/Valg.

For eksempel er banen for Acrobat /Bibliotek/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/Valg.

3. Gjør følgende:

a.) Last ned filen com.adobe.acrobat.featurestate.plist.zip nedenfor og klikk på knappen Hent fil.

b.) Pakk ut filen, og kopier den utpakkede filen til følgende mappe - /Bibliotek/Programstøtte/Adobe/(produktnavn)/(versjon)/Preferanser.

Merk:

Filen com.adobe.acrobat.featurestate.plist  har følgende oppfølging:

• Nøkkel: kEnableHigherVirtualSizeLimit
    • Type: Boolean
    • Standard  Verdi: 1

Når kEnableHigherVirtualSizeLimit = 0, brukes standard intern terskelverdi.
    Når kEnableHigherVirtualSizeLimit = 1, brukes den økte interne terskelverdien.

I begge tilfeller vil Acrobat vise feilen og avsluttes når du overskrider den interne terskelverdien.

4. (Valgfri) Åpne Terminal og kjør følgende kommando:

sudo killall cfprefsd

Denne kommandoen tømmer Mac-ens bufferinnstillinger, og forhindrer at macOS sletter plist-filen du nettopp har lagt til, når du starter Acrobat eller Acrobat Reader.

5. Start Acrobat eller Acrobat Reader og utfør ønsket oppgave.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet