Problem: Konvertering av Visio-fil til PDF via hurtigmenyalternativet (høyreklikk) i App-V-miljøet gir feilen «Manglende PDFMaker-filer.»

Feilmelding om manglende PDFmaker-filer

Løsning / midlertidig løsning:

1. Bruk Acrobat-pluginen i Visio for å opprette PDF-en

Acrobat-pluginen i Visio

2. opprett en registernøkkel:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\\Visio\Application]"AddonsPath"="C:\\ProgramData\\Microsoft\\AppV\\Client\\Integration\\AD27D1EE-7CF5-4AD2-B5B3-C34AD99B76EA\\Root\\PDFMaker\\Office"

Last ned

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet