iFilter PDF-søk virker ikke i Windows 8 x64

64-biters Windows 8 har innebygd støtte for PDF iFilter, som gjør det mulig å indeksere PDF-filer slik at du kan søke etter spesifikk tekst. Hvis du installerer Acrobat eller Reader 11.0, ødelegges denne funksjonen. Det overskriver registeroppføringen for det innebygde iFilter i Windows 8, med en registeroppføring for produktet.

Løsning

Gjør ett av følgende:

• Oppdater til Acrobat/Reader 11.0.4 eller nyere. Problemet er løst i versjon 11.0.4.
  • PDF iFilter 9 er ikke støttet i Windows 8. Du kan oppdatere til PDF iFilter 11 her.

Hvis du ikke kan oppdatere Acrobat/Reader eller PDF iFilter, kan du bruke denne løsningen.

Løsning: Slik gjenoppretter du registeroppføringen tilbake til den innebygde Windows 8-oppføringen:

1. Gå til HKEY_CLASSES_ROOT\.pdf\PersistentHandler. Opprett nøkkelen hvis den ikke finnes.

2. Bekreft at verdien er 1AA9BF05-9A97-48c1-BA28-D9DCE795E93C. Hvis installasjonen av Acrobat eller Reader overskrev oppføringen med F6594A6D-D57F-4EFD-B2C3-DCD9779E382E, endrer du den tilbake til den opprinnelige verdien.

3. Hvis du har PDF iFilters fra tredjepart installert, installerer du dette på nytt.

4. Start tjenesten Windows Search på nytt:

1. Gå til Oppgavebehandling > Tjenester.
    2. Velg WSearch.
    3. Høyreklikk og velg Start på nytt.