Reader 10.1.2 krasjer når du forsøker å skrive ut

Reader 10.1.2 krasjer, henger seg opp eller reagerer ikke når du forsøker å skrive ut

Ikke det du opplever? Hvis skriverlampen blinker, skriveren kun skriver ut oddetalls- eller partallssider, eller ber deg om mer papir, kan du se Skriveren skriver automatisk ut dobbeltsidig | Reader, Acrobat 10.1.2.

Løsning 1: Oppdater til Reader 10.1.3

Reader-oppdatering 10.1.3 (gratis) løser dette utskriftsproblemet. Du kan installere denne oppdateringen automatisk fra Reader.

1. Åpne Reader.

2. Velg Hjelp > Se etter oppdateringer.

Se etter oppdateringer

Reader installerer oppdateringen automatisk.

Du kan laste ned og installere oppdateringen manuelt dersom du foretrekker det (rull ned til oppdateringsdelen av siden).

Løsning 2: Installer rettingen for Reader 10.1.2 (ikke nødvendig dersom du oppdaterer til Reader 10.1.3)

Installere rettingen for Reader 10.1.2 (kun Windows)

Du trenger ikke å installere rettingen dersom du oppdaterer til Reader 10.1.3.

1. Logg på Windows-datamaskinen som administrator.
  2. Klikk på følgende kobling for å laste ned rettingsfilen: AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.zip.
  3. Når du blir spurt om du vil åpne eller lagre filen, velger du Åpne.

Dialogboksen Vil du åpne eller lagre denne filen?
  4. Pakk ut filen. Plasseringen av alternativet varierer, avhengig av operativsystem og verktøy.

5. Dobbeltklikk på filen AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.exe for å starte oppdateringen.

6. Når du får beskjed om at oppdateringen er fullført, starter du datamaskinen på nytt.

Installere rettingen for Reader 10.1.2 i bakgrunnen (kun Windows)

1. Logg på Windows-datamaskinen som administrator.
  2. Klikk på følgende kobling for å laste ned rettingsfilen: AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.zip.

3. Når du blir spurt om du vil åpne eller lagre filen, velger du Åpne.

4. Pakk ut filen.
  5. Åpne ledeteksten som administrator.

6. Oppgi banen til den kjørbare rettingsfilen, og legg til -silent på kommandolinjen. Eksempel:

AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.exe -silent

Installering i bakgrunnen holder tilbake alle dialogbokser, slik at du ikke får opp meldingen om at oppdateringen er fullført. Den kjørbare filen oppretter en loggfil i mappen med midlertidige filer (%temp%). Filen heter AcroPatchApplication1012.log.

7. Start datamaskinen på nytt når oppdateringen er fullført.