Reader i sandkassemodus kan ikke lese/skrive til registeret etter at Outlook 365 MAPI lastes inn ved bruk av SendMail ? �pne en fil i Reader og g� deretter til Fil > Send fil > Legg til som vedlegg i e-post. Dermed beholdes ingen preferanseendringer.

L�sning

Du kan l�se problemet gjennom � modifisere registeret manuelt. F�lg trinnene under. Les gjennom de mulige bivirkningene dette kan medf�re for Acrobat Reader f�r du gj�r det.

Mulige bivirkninger:

• Acrobat Reader kan fryse.
  • Det kan oppst� problemer med � �pne en annen PDF-fil ved � dobbeltklikke den, etter at vinduet med e-postutkastet lukkes.

Trinn for � modifisere registeret:

1. �pne registeret: g� til Kj�r (Windows-meny + R), skriv inn regedit.exe og klikk deretter p� OK.

2. G� til plasseringen for den installerte versjonen av produktet og utgivelsen, og opprett deretter n�kkelen under FeatureState p� stedet oppgitt nedenfor; n�kkelen er som standard ikke til stede.

For Acrobat Reader DC(kontinuerlig):

• N�kkel: 4163520
    • Plassering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Adobe Reader\DC\FeatureState

For Acrobat Reader (Klassisk 2015):

• N�kkel: 4163520
    • Plassering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Adobe Reader\2015\FeatureState
  3. Endre n�kkelens verdi til �1�.

4. Start Acrobat Reader p� nytt.