Acrobat Reader DC skriver ut striper

Adobe Acrobat Reader DC skriver ut striper (svarte bånd eller linjer) istedenfor tekst etter oppgradering til Windows 10 jubileumsoppdatering.

Merk:

Dette problemet påvirker kun versjonen Acrobat Reader DC Continuous.

Løsning: Oppdater Acrobat til den nyeste versjonen

Problemet løses i utgaven av Acrobat DC og Reader DC fra 10. januar 2017. Denne oppdateringen anvendes automatisk på alle eksisterende installasjoner av Acrobat DC og Reader DC. Du kan også åpne Acrobat eller Reader DC og velge Hjelp > Se etter oppdateringer for å sørge for at du har den nyeste oppdateringen.

Detaljer om utgaven: Produktmerknader | DC januar 2017.