Når du åpner en PDF-fil starter datamaskinen på nytt, eller så viser skjermen en blå skjerm. Du ser kanskje følgende feilmeldinger:

• «Det oppsto en feil under behandling av en side. Det er ikke nok systemressurser til å fullføre den etterspurte tjenesten.»
  • «Det oppsto en feil under behandling av en kommentar eller kobing. Det har oppstått en I/U-filfeil.»
  • «Det har oppstått en I/U-filfeil.»

Årsak

• Du bruker et ATI-skjermkort med driverversjon 8.291 eller 8.301 og har innstillingen for sidevisining «Bruk 2D GPU-akselerering» aktivert.
  • Du bruker en Lenovo T60P bærbar PC med driverversjon 8.293 eller 8.293 og har innstillingen for sidevisining «Bruk 2D GPU-akselerering» aktivert.

Løsning

Gjør ett av følgende:

Løsning 1: Slå av 2D GPU-akselerering.

1. Velg Rediger > Innstillinger i Acrobat eller Reader.
  2. Gå til panelet Sidevisning.
  3. Fjern avmerkingen for Bruk 2D GPU-akselerering.
  4. Klikk OK.

Løsning: Installer oppdaterte skjermkortdrivere for Lenovo T60P-maskinen.

Du finner en oppdatert driver for skjermkortet ditt på Lenovos nettsted.

Bakgrunnsinformasjon

Berørte skjermkort for stasjonære PC-er er ATI Radeon X1300, ATI Radeon X1600 og ATI Radeon X1800. ATI er klar over problemet, og jobber med kunne tilby en opdatert driver. Den bærbare datamaskinen Lenovo T60P med ATI Mobility FireGL V5200 viser også samme atferd. Se etter en oppdatert driver på Lenovos nettsted.